Micuel Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Poprzednie hasło brzmiało: Katowice, Duron a teraz jak brzmi. Prosze podajcie mi je żeby mogłem sciągnąc nowy cenik :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 tez z checia bym sie dowiedzial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjbax Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 No cóż, pozostaje mail do Actiona. Telefonicznie już nie podają !! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ja wyslalem z firmy kolego ojca i z firmy brata (oba branza elektroniczna) i sukinsynyu sie nawet nie odzywaja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 szkoda ale popróbuje kombinacji z katowice np. katowice, pentium :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Hehehe.... katowice sie zgadza... ale hasło to kila cyferek... taką wam dam podpowiedz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 dzieki za podpowiedz - haslo 2071000 (numer telefonu) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Otóż to... szybciutki jestes chyba ze ty jesteś z tych co "współpracują" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 niestety nie ma tak dobrze :( zaczalem od kodu pocztowego i jakos wyszlo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 No to gratulacje... a swoją drogą w K-ce jest sklep CEI... ich ceny są baaardzo niskie wiec polecam :) to czego nie mają w Actionie to biore u nich 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 ceny niskie ale gdy jakis czas temu chcialem hdd kupic okazalo sie ze daja tylko rok gwarancji podczas gdy po drugiej stronie ulicy w spacie byly 2 lata przy roznicy w cenie 20zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Dzięki wszystkim :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 dzieki za podpowiedz - haslo 2071000 (numer telefonu) :) Rzućcie jeszcze kodem i hasłem do serwisu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 dzieki za podpowiedz - haslo 2071000 (numer telefonu) :) Rzućcie jeszcze kodem i hasłem do serwisu :) tylko action czy jeszcze cos cie interesuje? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Spoko, Action wystarczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Spoko, Action wystarczy :D no problem, nie moge ci go tak podac bo by sie wszyscy rzucili :) ale zadzwon na 0700...(reszta dowolna i tak cie przelacza gdzie trzeba) i powiedz ze po haslo dzwonisz, sekretarka przeprowadzi z toba krotka rozmowe zeby sie upewnic ze to napewno ty (gora 15 minutek, standardowe pytania, nic strasznego) baw sie dobrze :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Na 0-700 to chętnie zadzwonię ale nie w sprawie serwisu, a już na pewno nie komputerowego... :wink: Jak nie chcesz udostepniać wszystkim to wyślij na priva - dyskrecja zapewniona :) Tak troszkę poważniej to czy można tam sprawdzić jak przebiegało jakieś zgłoszenie serwisowe? Odebrałem płytkę po serwisie na gwarancji ze sklepu, właśnie wróciła podobno z serwisu Action i wygląda na nietkniętą, schrzaniona dokładnie jak była wcześniej. Wydaje mi się, że sklep robi mnie w balona (nie pierwszy raz)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...