Gość KOzi]K[ Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 czesc mam do kupienia nokie 5510 i co mnie bardzo zdziwilo to to iz gdy wlozylem moja karte popa to na panelu wyswietla sie non stop komunikat "telefon kradziony",na koncie mam 0zl.czy ktos wie co z tym zrobic?moze po doladowaniu to zniknie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Bo pewnie telefon ma jakąś blokadę operatora czy coś. NIE KRADIJ APARATÓW :lol: Idź do jakiegoś sklepu z telefonami i na pewno rozwiążą Ci twój problem. Żadne doładowanie tu nie pomoże trzeba ściągnąć blokadę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 ahahaha dobre :lol: moze kom ma simlocka... i zmienionego flasha na te po "tuningu" ... i po tym jak wkladasz karte ktora jest zablokowana na simlock to wyskakuje taki komunikat :P zdarzylo mi sie widziec taka akcje dlatego pisze o tym tutaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...