Gonzo60 Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Czy spotkał się ktoś z problemem niemożności logowania do panelu sterowania routera Asmax AR800C2? Po wpisaniu standardowo 10.0.0.2 wyświetla się "Nie można wyświetlić strony". Próbowałem na IE, Operze oraz na Linuxie - skutek identyczny. Boję się zrestartować router, bowiem nie wiem czy po jego restarcie będę mógł go skonfigurować (wymagany byłby dostęp do panelu). Po za tym sprzęt działa poprawnie - Internet jak i sieć LAN jest dostępna i działą bez przeszkód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirhel Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Tez posiadam asmaxa,tez mam z nim troszq problemow. Polecam tamtejsze forum na www.asmax.pl , jesli zadasz tam pytanie na 100% dostaniesz odpowiedz od experta z tej firmy. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo60 Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Zadałem tam już pytanie, ale widocznie technicy Asmaxa nie bardzo umieją poradzić sobie z moim problemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo60 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Ok, problem rozwiązany! Wystarczyło odłączyć dgo od zasilania!!:) Nawet bez restartu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirhel Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 To widze ze specjalista z Ciebie ..... :lol: 1)Zawsze jak cos dzieje sie ze routerem to najpierw go restartujesz (wylanczasz z sieci) 2)Nie pomaga. Wtedy szukasz pomocy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo60 Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 To widze ze specjalista z Ciebie ..... Jasne. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...