Skocz do zawartości
Celin

Obudowa Casetek iQ-eye

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Czy ktoś z Was jest posiadaczem obudowy Casetek iQ-eye :?:

Bo właśnie chcę kupić coś ładnego, funkcjonalnego i niebanalnego. Jestam ciekaw jakie są odczucia posiadaczy tej obudowy bo nie chcę się władować w...maliny :wink:

Nigdzie nie znalazłem na forum jakichkolwiek komentarzy na jej temat więc się pytam.

A może macie jakieś inne ciekawe ofery.

Dodam tylko że jestem gotów wydać 600 zeta [nie wiecej 8) ] i mam pewne wymaganie:

:arrow: bez zasilacza,

:arrow: bezśrubokrętowa obsługa :lol: co wiąże się z montażem hdd i napędów na sankach,

:arrow: poprzeczne kieszenie hdd,

:arrow: możliwość montażu wentyla za hdd,

:arrow: możliwość montażu kilku wentyli w obudowie,

:arrow: zaślepki na sloty PCI [aby w razie usunięcia jakiejś karty nie było dziury po wyłamanej blaszce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Przedwczoraj sprawiłem sobie taką właśnie obudowę i uważam że jest świetna.

Spełnia wszystkie twoje wymagania.

Mnie troche denerwuje brak przedłużaczy 3pin do wentyli, no i może ruszająca się klapka zasłaniająca usb itd. No ale to są szczegóły, ogólnie wypas - polecam, nie masz się czego obawiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przedwczoraj sprawiłem sobie taką właśnie obudowę i uważam że jest świetna

Jak możesz to wyślij zdjęcia jak masz upchane to w tej obudowie. Też zamierzam kupić tą obudowę bo mi się spodobała. Ale chce zobaczyć jak to będzie wyglądało jak cały komputer jest zmontowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A powiedzcie mi jeszcze gdzie ją kupiliście. Nigdzie w sklepach internetowych jej nie widzę

Jak jej nie widzisz. Dałeś TEMAT i link do strony PcLab a na samym końcu artykułu jest adres sklepu gdzie można kupić tą obudowę www.pc-tuning.pl

Podziwiam twoją chęć zakupu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swoją obudowę kupiłem na cooling.pl, a że mieszkam w Warszawie daleko nie miałem :)

Niestety fotek nie mam jak narazie zrobić, ale polecam obejrzeć sobie test z hslabu, tam jest pare foto z "wnętrznościami":)

Link

@Demason: coś nie moge wysłać ci maila... zagadaj na PM, albo GG (2940845).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi