gnz Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 nietypowy problem mnie dopadl ... ma ktos epoxa z ac97 i dzialajacy poprawnie zestaw sluchawki + mikrofon ?? sam mikrofon dziala ok - sluchawki dzialaja ok jednak gdy chce polaczyc oba te wynalazki pojawiaja sie klopoty ... wyjasnie na przykladzie dzialania TS'a jest glos to swieci sie zielona lampka - jezeli puszcze muzyke czy jakikolwiek inny dzwiek wydawany jest przez kompa moje mobo zachowuje sie jak mikrofon ... ;/ lampka nie gasnie. napisalem mobo bo nawet gdy odlacze mikrofon i sluchawki lampka pali sie tak jakby podlaczony byl mikro i sciagal dzwiek z otoczenia ... jednym slowem - w pokuju cisza a komp slyszy dzwieki ;] nie wiem jak to lepiej opisac ... ktos ma jakis pomysl ? stery 3.61 epox 8rda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 dzieki za pomoc - random ban in progress ;] joke of kors Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Nie wina plyty ani mikrofonu al programu, ewentualnie ustawien karty. Najprawdopodobniejn masz cos pomieszane w wejsciach dzwieku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...