loloferrari Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Jak zainstalować ? Skąd i gdzie sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 kocham takie wątki !!!!! :lol: zależy jakiej masz firmy pendrive , to chyba logiczne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Razem z pendrive powinieneś dostać sterowniki :lol: (przynajmniej ja tak dostałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Ja stery dostałem z tym że nie działają bo wywala jakiś błąd przy próbie instalacji. Zauważcie że jest to urządzenie USB Mass Storage i do tego są uniwersalne drivery pod XP/2k/Linuksa i wiele innych. Pod win98se trzeba zainstalować nieoficjalnego servicepacka, ale z pewnością są też drivery tylko ciężko je znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...