axes Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Problem jak w temecie :S abit kt7a+gf2mx... na agpx2 zero problemow, dam agpx4 i sie czasem sypie proc i grafika nie sa podkrecone. Mial ktos moze cos podobnego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondiash Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Pamiętam taki wątek na starym forum, więc tam poszukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axes Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 A gdzie to stare forum mozna znalesc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 www.dyskusje.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Ludzie, dlaczego sie upieracie na 4xagp, jezeli macie problemy?!? Przeciez roznica pomiedzy 2x a 4x jest mniej niz 5%!!! Wedlug mnie nie warto sie meczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Problem jak w temecie :S abit kt7a+gf2mx... na agpx2 zero problemow, dam agpx4 i sie czasem sypie proc i grafika nie sa podkrecone. Mial ktos moze cos podobnego? Jezeli masz problemy z AGPx4 to poprostu daj AGPx2 i po klopocie. Nie zauwazysz zwolnienia w grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Miałem taki sam problem. Zainstalowałem WinXp VIA SP 4in1 i wszystko działa OK. Dodam, że mam KT7A-Raid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...