loco_pl Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Cze mam taki problem nie moge zalozyc konta bo w polu weryfikacja tokena zamiast obrazkow z cyferkami nic sie nie wyswietla (te czerwone kwadraciki) mam to juz pare dni ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 A co z obsługą dżavaskrajptuf ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 generalnie to jest mea culpa - tego tam nie powinno byc ale nie zdazylem zrobic przed wyjazdem i tak lezy - token NIE jest weryfikowany i nie trzeba nic wpisywac. sorry naprawie jak bede mial czas chyba ze paranoiK mnie ubiegnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 marco juarbak hura!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Cze mam taki problem nie moge zalozyc konta bo w polu weryfikacja tokena zamiast obrazkow z cyferkami nic sie nie wyswietla (te czerwone kwadraciki) mam to juz pare dni ;o A po co Ci wodzu drugie konto na tweaku, he? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Cze mam taki problem nie moge zalozyc konta bo w polu weryfikacja tokena zamiast obrazkow z cyferkami nic sie nie wyswietla (te czerwone kwadraciki) mam to juz pare dni ;o A po co Ci wodzu drugie konto na tweaku, he? :> Czasami się przydaje... Np. Jak pierwsze zostanie unicestwione przy padzie bazy (Once upon a time there was [M]aRoo :D ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Cze mam taki problem nie moge zalozyc konta bo w polu weryfikacja tokena zamiast obrazkow z cyferkami nic sie nie wyswietla (te czerwone kwadraciki) mam to juz pare dni ;o A po co Ci wodzu drugie konto na tweaku, he? :> Aby gwalcic, palic i rabowac :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Aby gwalcic, palic i rabowac :F to se ne da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...