Gość Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 potrzebuje pliku ktory eminuluje piski wytwarzane przez baracude oraz programu ktory przyspiesza baracude kosztem halasu. Wiecie moze gdzie sciagnac te pliki??. Byly one na pc.com.pl ale niestety serwis ten padl:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 http://www.seagate.com/ nic dodać nic ująć :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Witam Pozwole sobie na przypuszczenie, ze na stronie Seagate`a Kolega nic nie znajdzie (te pliki juz dawno 'ukryto" przed zwyklymi userami). Polecam np. ftp://ftp.nonolet.ru/Drivers/TestSoft/HDD...0Tests/Seagate/ a tam pliki: 'seaaam.exe' (230kB) oraz 'smscan.exe' (231kB) - oba potrzebuja DOS-owskiej dyskietki (F1 - jak ich uzyc), albo wyszukiwarke plikow, i szukanie tych dwoch plikow, ktore powyzej podalem. -- Powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 sorki ale chyba jestem nie w temacie, o jakie piski chodzi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 do wilczek: niewiem czy o to chodzi ale np u mnie sie to przejawia jak uruchamiam xp, to najpierw w jednej sekundzie slysze piiisk a potem chwileczke poxniej kolejny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 a ile masz już ten dysk ?? bo ja coś koło 4 miesięcy i nic takiego się nie dzieje, zastanawiam się czy u mnie też się coś takiego pojawi :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ja mam krocej bo z 2miesiece. Niewiem moze to zalezy od konkretnego egzemplarza, moze mi sie trafil gorszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...