Skocz do zawartości
Carkon

eMule - problem z LowID po reconnect'cie

Rekomendowane odpowiedzi

Problem polega na tym że po podłączeniu do serwera ma HighID i wszystko gra. Problem następuje po reconnect'cie do inego serwera. No i właśnie w tym momencie wskakuje mi LowID. Wcześniej wszystko grało jak należy więc nie wiem czemu tak się dzieje. Działo mi się tak na starym modze Pawcio 4.13 i na nowym, którego teraz mam czyli 5.11. Z góry dzieki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez mialem taki problem... zmienilem przekierowanie na ruterze z 4646 (standardowego) na 4242.... oczywiscie zmienilem porty na emulu jak i ruterze....

PS. w logach e-mula jest napisane na jaki port nalerzy zmienic przekierowanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez mialem taki problem... zmienilem przekierowanie na ruterze z 4646 (standardowego) na 4242.... oczywiscie zmienilem porty na emulu jak i ruterze....

PS. w logach e-mula jest napisane na jaki port nalerzy zmienic przekierowanie...

Nie mam routera. Mam neo+ (768) na jeden komp.

Używałem szukajki ale nic o tym nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprobuj wlaczyc (o ile juz nie wlaczyles) opcje "Bezpieczne podlaczanie" (ktora znajduje sie w zakladce serwer)

Swoja drogą pan z numerem 2 (Arowb) zniszczyl moj swiat swoim postem :D

Włączyłem. Zobaczymy czy coś to da...

UPDATE

I włączenie tej opcji nic nie daje :? . Help plz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi