kamien Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 tak tak 20Hz przy -6..8dB to moze i ma... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 no tak :> to niewykluczone :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 A co myślicie o tych głośnikach: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12356 Nie jestem audiofilem,pokój niezbyt duży,będzie to do Live! podłączone.Zaproponujcie coś.Nie chcę wydać więcej niż 250-260zł a na allegro nic ciekawego nie ma.Acha,głośniki musza być 5.1 bo moje poprzednie były 5.1 i do 2.1 dźwięku już bym się nie przyzwyczajł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 a moze zainwestuj 20zl wiecej i kup http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13432 przynajmniej masz duzo wieksze szanse ze bedzie gralo dobrze niz w przypadku modecoma.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 komntarz p5800: "Loodzie!!Cos pieknego!!!Co za jakosc!!!Moj kochany MATRIX WYMIATA!!!!przy tych glosnikach juz wiem ze do kina to brakuje mi tylko monitora 50 calowego hehe!!!I pamietajcie!!!No BASS No FUN!!" nooo ni tylko kupowac ! wkoncu bdzimy mili prawdziw kino w domu!;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 fajny ten p5800. Zastanawiam sie nad nim i jeszcze nad 6700, tylko nie wiem co wybrac :(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Cytat komntarz p5800: "Loodzie!!Cos pieknego!!!Co za jakosc!!!Moj kochany MATRIX WYMIATA!!!!przy tych glosnikach juz wiem ze do kina to brakuje mi tylko monitora 50 calowego hehe!!!I pamietajcie!!!No BASS No FUN!!" nooo ni tylko kupowac ! wkoncu bdzimy mili prawdziw kino w domu!;) ty no jak juz kupowac pierdziwawki za ~300zl to lepiej chyba creative niz modecom :wink: konios --> bierz p5800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 chyba tak zrobie :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieper Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Na pewno od P5800 lepszym zakupem były by T5400 lub T5900 gdyż mają dwudrożne głośniki satelitarne: przednie i centralny (a zarazem większą moc). Jeżeli ktoś wie to chciałbym wiedzieć jaka jest różnica pomiędzy tymi zestawami (T5400 a T5900), gdyż zainteresowany jestem zakupem. Wiem jedno, różnica jest: 1. w położeniu głośnika centralnego (w jednym pion a w drugim poziom). 2. cenie. 3. jeden zestaw jest w kolorze czarnym a drugi czarno srebrnym jak wynika ze strony http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=2007 Jeszcze jedno mnie zdziwiło gdy przeglądałem tą stronę http://www.apollo.pl/?menu=store&grp=20 , gdyż jest tam wersja OEM oraz BOX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Ale podobno te glosniki wysokotonowe za bardzo wyostrzaja dziwiek. Co o tym myslicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 konios -> jak masz kase bierz T5900 a jak nie masz bierz P5800 - proste jak budowa cepa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 qwa ludziska sie klucicie i klucicie przeciez to tylko zwykle jak to mowia pierdziawki do kompa:) bierej t5400 sam ich uzywam zaj. do ac3 filmow itp wcale nie wyostrzaja tak znowu tak dzwieku...przezucilem sie z wierzy soniacza z pro logic'em i jestem zadowolony....a roznica miedzy T5400 a T5900? wydaje mi sie ze glownie cenowa (t5900 ok 30-50 zl wiecy:D no i polozenie glosnika centralnego jak ktos wyzej napisal.moc zestawu jest ta sama wiec po co przeplacac?:) podobno logitechy z-640 czy jakos tak sa niezle:)ale jak masz hajsiwo bierz creativa:) logitech jest od myszek:P pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 ja nie wiem co mam wziac za pierdziawki do kompa?? oczywiscie musz być 5.1 i do kwoty 250zł ?? zastanawiem sie nad zestawem Modecom http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12356 co wy myslicie o tym zestawie?? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 kołuj 50zł wiecej na http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14511 , albo poczekaj troche... naprawde warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 siema właśnie zamowiłe sobie Modecoma głosniki dzieki na pomoc POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabiozo Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 ja jestem posiadaczem Logitech z-640 od paru miesięcy i sądze że są najlepsze do 500 zł. dla porównaia byłem u kumpla co ma cerative t5900 to bass w Logitechach o niebo lepszy !! creativy po prostu przy wiekszym volume po buczą. ale co kto wybierze to już nie moja sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1jedrzej1 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Cytat ja jestem posiadaczem Logitech z-640 od paru miesięcy i sądze że są najlepsze do 500 zł. dla porównaia byłem u kumpla co ma cerative t5900 to bass w Logitechach o niebo lepszy !! creativy po prostu przy wiekszym volume po buczą. ale co kto wybierze to już nie moja sprawaA jakie macie karty dzwiekowe (musialem edytowac bo napisalem dziwkowe :D) , bo to tez sie liczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabiozo Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 ja mam SB Player 5.1 może troche stara ale jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabiozo Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 ja mam SB Player 5.1 może troche stara ale OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabiozo Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 ja mam SB Player 5.1 może troche stara ale OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 ja mam np. glosnik cw1202c 30cm 400watt wzmacniacz 2x400 z filrem dolnoprzepustowym i 6 satelitek. Obudow l;adnie obliczylem i sam wykonalem gra az milo! tak wiec ja bym sie nad takim czyms zastanowil! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabiozo Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 skąd wytrzasnołeś wzmaka 5.1 PCMAX?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...