Skocz do zawartości
j.h.hudy

jakie głośniki do pc do 400 zeta ??

Rekomendowane odpowiedzi

A co myślicie o tych głośnikach: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12356

Nie jestem audiofilem,pokój niezbyt duży,będzie to do Live! podłączone.Zaproponujcie coś.Nie chcę wydać więcej niż 250-260zł a na allegro nic ciekawego nie ma.Acha,głośniki musza być 5.1 bo moje poprzednie były 5.1 i do 2.1 dźwięku już bym się nie przyzwyczajł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

komntarz p5800:

"Loodzie!!Cos pieknego!!!Co za jakosc!!!Moj kochany MATRIX WYMIATA!!!!przy tych glosnikach juz wiem ze do kina to brakuje mi tylko monitora 50 calowego hehe!!!I pamietajcie!!!No BASS No FUN!!"

nooo ni tylko kupowac ! wkoncu bdzimy mili prawdziw kino w domu!;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

komntarz p5800:

"Loodzie!!Cos pieknego!!!Co za jakosc!!!Moj kochany MATRIX WYMIATA!!!!przy tych glosnikach juz wiem ze do kina to brakuje mi tylko monitora 50 calowego hehe!!!I pamietajcie!!!No BASS No FUN!!"

nooo ni tylko kupowac ! wkoncu bdzimy mili prawdziw kino w domu!;)

ty no jak juz kupowac pierdziwawki za ~300zl to lepiej chyba creative niz modecom :wink:

konios --> bierz p5800

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno od P5800 lepszym zakupem były by T5400 lub T5900 gdyż mają dwudrożne głośniki satelitarne: przednie i centralny (a zarazem większą moc).

Jeżeli ktoś wie to chciałbym wiedzieć jaka jest różnica pomiędzy tymi zestawami (T5400 a T5900), gdyż zainteresowany jestem zakupem.

Wiem jedno, różnica jest:

1. w położeniu głośnika centralnego (w jednym pion a w drugim poziom).

2. cenie.

3. jeden zestaw jest w kolorze czarnym a drugi czarno srebrnym jak wynika ze strony http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=2007

Jeszcze jedno mnie zdziwiło gdy przeglądałem tą stronę http://www.apollo.pl/?menu=store&grp=20 , gdyż jest tam wersja OEM oraz BOX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qwa ludziska sie klucicie i klucicie przeciez to tylko zwykle jak to mowia pierdziawki do kompa:) bierej t5400 sam ich uzywam zaj. do ac3 filmow itp wcale nie wyostrzaja tak znowu tak dzwieku...przezucilem sie z wierzy soniacza z pro logic'em i jestem zadowolony....a roznica miedzy T5400 a T5900? wydaje mi sie ze glownie cenowa (t5900 ok 30-50 zl wiecy:D no i polozenie glosnika centralnego jak ktos wyzej napisal.moc zestawu jest ta sama wiec po co przeplacac?:) podobno logitechy z-640 czy jakos tak sa niezle:)ale jak masz hajsiwo bierz creativa:) logitech jest od myszek:P pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem posiadaczem Logitech z-640 od paru miesięcy i sądze że są najlepsze do 500 zł. dla porównaia byłem u kumpla co ma cerative t5900 to bass w Logitechach o niebo lepszy !! creativy po prostu przy wiekszym volume po buczą. ale co kto wybierze to już nie moja sprawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

ja jestem posiadaczem Logitech z-640 od paru miesięcy i sądze że są najlepsze do 500 zł. dla porównaia byłem u kumpla co ma cerative t5900 to bass w Logitechach o niebo lepszy !! creativy po prostu przy wiekszym volume po buczą. ale co kto wybierze to już nie moja sprawa

A jakie macie karty dzwiekowe (musialem edytowac bo napisalem dziwkowe :D) , bo to tez sie liczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam np. glosnik cw1202c 30cm 400watt wzmacniacz 2x400 z filrem dolnoprzepustowym i 6 satelitek. Obudow l;adnie obliczylem i sam wykonalem gra az milo! tak wiec ja bym sie nad takim czyms zastanowil!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi