mac46 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) Jak nie wiecie jakie kodeki trzeba do filmu to użyjcie takie programu jak GSpot. Mówi wszystko o kodekach potrzebnych do odtworzenia filmu. Na pewno do ściągnięcia z download.chip.pl Edytowane 1 Lutego 2005 przez mac46 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Nie kilkanascie, ale kilka elementarnych ! Zerknij sobie na liste. AC3, DivX, XviD, Indeo oraz kodeki mp3 i ogg - i jaki tu masz balagan he? Balagan to robia pakiety w stylu klcodec225f.exe z roznymi playerami i cudami, samo odhaczanie tego czego nie chce instalowac doprowadza mnie do furii. Ffdshow kiedys uzywalem i nawet mi sie to podobalo, tyle ze mialem nieraz problem z napisami :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Nie kilkanascie, ale kilka elementarnych ! Zerknij sobie na liste. AC3, DivX, XviD, Indeo oraz kodeki mp3 i ogg - i jaki tu masz balagan he? 1249546[/snapback] Naliczyłem 6+ kodeków. Jak dla mnie to o 4 za dużo. Osobiście korzystam z 2 kodeków i od 6 miesięcy nie miałem żadnych problemów. Ale jak chcesz, to używaj tego pakietu, w końcu nie mogę Ci tego zabronić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) Klcodec233f (nie zmieniam bo jeszcze wszystko dziala, oczywiscie zaznaczone to co potrzebuje) - kodeki glownie do dzialania w VD + kontenery ogm, mkv, gspot. quick i real alternative. Ffdshow -> bo za slaby sprzet do ogladania ogm i mkv na xvid'ze or dvix:D No coz anime jest kodowane w wymyslnych formatach ^_^ (jak bym tylko ogladal avi to zestaw ffdshow + ac3) Edytowane 1 Lutego 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Ja używałem kiedyś różnych dziwnych pakietów, ale obecnie uważam, że najlepsza kompilacja to Gordian Knot Codec Pack Nie siedzę w kodekach, po prostu jestem zwykłym userem, który nie raz i nie dwa spotkał się z problemami na tym polu. Poza tym panowie od Gordian Knot i Auto Gordian Knot już na pewno wiedzą, co się przydaje a co nie. http://www.doom9.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 witam, ostatnio mam problem, bo uzywam z regoly: xvid, ffdshow, ac3 i w niektorych filmach nie mam dzwieku, nie wiem jakiegokodeka powinienem jeszcze zastosowac? jakich wy uzywacie (nie chodzi mi o kode packi). pozdr. 1063265[/snapback] Nigdy nie mam problemu gdy zainstaluje 1. codec7.3a_9x (musi być) 1. ffdshow_20030523 (musi być) 2. klmcodec102 (to instaluje oprócz DivX, Xvid do obróbki audio i video) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Sprawdzaliscie cos takiego CODA Codesc Pack? http://jdoe.host.sk/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...