bruce Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Osiołkowi w żłoby dano.... Jak mawia stare dobre przysłowie. Teraz to juz naprawdę nie wiem co kupić. Ostatecznie będę miał do wydania około 550 zeta. Czekam teraz na wszystkie typy. Prosiłbym o odpowiedź stałych bywalców WGK jak tam ceny na giełdzie i za ile tego GTS-a można puścic. na wgk Z REKI JEST TROONO ZA 200 SPRZEDAC!!! NA STOISKU DALIBY CI KOLO 120-130!!! JA QPIE ZA 160 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 1.Teraz pamiątki juz lepsze wstawiają, ale gdzieś czytałem wypowiedź jakiegoś gościa co się skarzyl że napisane bylo na pudelko taktowanie wyższe o 30 mhz niz w rzeczywistości...(kartę kupił w jakims sklepie netowym jakiegoś klona by ATi) .. Te karty co decnis_600 pokazał w linkach są calkiem spox. (przynajmniej opisy takie mają) 2. większośc gier , programów i bechamrków jest robiona pod niewidie .. Ja mimo wszystko wziąłbym GF.. :D Te karty są spoko, no i są takie jak w opisie i całkiem nieźle sie sprawują, poza tym cena 407 i 417 +vat jest bardzo atrakcyjna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...