SirTomash Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Oki wiem że pewnie zaraz ktoś mnie zje..., napisze coś w stylu użyj opcji szukaj albo coś podobnego. Wielkie sory jeśli kogoś oburzam, ale za cholerę nie wiem co znaczy DVD + albo DVD -, z czym to jest związane. Mam pewne domysły ale nie potwierdzone. Także jeśli ktoś może uchylić rąbka tajemnicy to dzięki. POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Hmm....pierw byly DVD -, czyli te co w stacjinarnych dvd i starych dvd do kompa, pozniej wymyslono dvd +, te mozna szybciej nagrywac. DVD + nie odczytują niektore odtwarzacze itp. Wec lepiej kupic DVD+/- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Sa to formaty w których mozna nagrywac więcej o tym dowiesz sie na http://forum.cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...