Pretorian Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 witam mam ten słownik do nauki angielskiego on zajmuje 6cd + instalka cały ból w tym że jak włączam setup.exe to mi sie pojawia jakiś napis "(3.20)J:setup.exe: Dispather initialisation error 11 " i nie wiem czym to jest spowodowane czy może on nie dziala pod XP czy może mam instalke uwaloną. Prosze o pomoc dzieki :roll: :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 moja koleżanka miała u siebie na xp i działał... do czasu, aż cos sie stało, tzn. wygląda na to, że ktoś z dysku wywalił instalke, ale jak patrze w program files to wszystko jest ok, ale mimo tego sie nie uruchamia. jeśli wsadze płytkę to napęd ją odczytuje, ale nie startuje (wcześniej startował, autorun jest włączony) .jak probuje zainstalowac jeszcze raz i klikam na instalatora to program nie reaguje... zgłupiałem w tym momencie, cos jak z X-files?!?!!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 czyli wyglada na to że mam uwaloną instalke a może jakiś patch jest czy coś ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Musisz zdobyć nowszą wersje pracującą pod XP - nic się z twoją kopią nie da zrobić - zwróć się do dystrybutora :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...