Elektron Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Tak jak pisze raz na jakiś czas wyświetla mi się takie coś " za mało pamięci wirtualnej" no i nie wiem o co biega :D rady mile widziane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Hmm, może masz strasznie zapchany dysk twardy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Rzecz w tym ze właśnie nie, mam z 13 giga wolnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 No to nie wiem. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 może coś namieszałes z rozmiarem pliku wymiany, chyba tak to sie nazywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 To jest na bank plik wymiany zwiększ jego ilośc do 256 mb po pokłopocie.W właściwościach systemu masz pamięć wirtualną . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 To jest na bank plik wymiany zwiększ jego ilośc do 256 mb po pokłopocie.W właściwościach systemu masz pamięć wirtualną . A wiesz o tym nie pomyślałem. :wink: Elektron musi to sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 U mnie dopiero takie komunikaty przestały się pokazywać przy ustawieniu swapa na 512MB :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 To jest na bank plik wymiany zwiększ jego ilośc do 256 mb po pokłopocie.W właściwościach systemu masz pamięć wirtualną . Rzeczywiście dobra robota Doktorku :D THX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Rozwiązaniem problemu jest rzeczywiście Swap File (plik wymiany) , ale 256MB to stanowczo zamało, minimum to 315MB, bo niektóre gry potrzebują 300 - 310 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamerek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ja tam lece na 50 mb w xp i 256 ramu wiec to alezy od czego co sie robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Do gier 315 MINIMUM!!!!! Jóż nawet Apache vs. Havoc potrzebował 290MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Do gier 315 MINIMUM!!!!! Jóż nawet Apache vs. Havoc potrzebował 290MB Hmm, po co określać konkretną liczbę MB? Czy nie lepiej zaznaczyć: "Rozmiar kontrolowany przez system" i wtedy będzie taki rozmiar swapa jaki winda potrzebuje w danej chwili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ale gdzie tu wyzwanie i satysfakcaja zmienienia czegos w windowsie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ale gdzie tu wyzwanie i satysfakcaja zmienienia czegos w windowsie Masz racje zara zmienie :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...