Skocz do zawartości
Thomaszek

Witam! Problem z SbLive 5.1 [brak subwoofera!]

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Czy ma ktos ta karte na sterownikach Kx lub jakichkolwiek ktore dzialaja ze jest subwoofer i centralny ok? Mam te sterowniki Kx (podaja model karty jako: SB0220 10k1 [a400]) i nie moge ich tak ustawic zeby dzialal subwoofer elegancko. Kiedys udalo mi sie je ustawic i w WinAmpie i wogole elegancko gral subwoofer. Jesli ma ktos ta karte i jakos ustawione te sterowniki to moze mi pomoze lub wysle swojego configa plik i wgram i bedzie ok :).

Z gory dzieki za pomoc!

Edit

Tyle czytalem na forum o problemach z ta karta wiec ktos ja musi miec dobrze ustawiona na kx zeby w WinAmpie byly wszystkie glosniki [tyl, przod, centralny i sobwoofer]. Bo przecierz bez tego nie da sie sluchac muzyki - mam 5 satelitek od wysokich tonow i jeden subwoofer. Wiec powtarzam pytanie:

Czy jest ktos zyczliwy i moze mi wyslac configa z Kxow? Bede bardzo wdzieczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edytuj posty jak mozesz ( redulamin sie klania ) .

Jezeli chodzi o kxy , moze robisz jakies glupie bledy( i wystarczy tylko to ) . Wejdz sobie to kx dsp , wtyczka surrounder i tam ustaw 5,1 , ponizej masz opcje use subwoofer output .

A jak nadal bedziesz mial problemy , to sie cos wymysli innego .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze to czlowieku troche szacunku .

Po drugie poczytaj sobie forum kxow i sie dowiesz dokladnie .

http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=58126

Jezeli nadal jestes na tyle niekumaty i leniwy, to napisze ci lopatologicznie ( na pewnych modelach Liveach 5,1 , kxy zle dzialaja, mowa o "SB 022xx" )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo przepraszam jesli obrazilem Cie postem, ale uwierz mi ze nie chcialem.

Sterowniki kiedys mi dzialaly wiec wiem ze da sie je jakos ustawic. Nie rozumiem dlaczego sie obrazasz i nie chcesz pomoc. Czekalem dlugo na odpowiedz i nie uzyskalem zadnej pomocy wiec przypomnialem sie bo myslalem ze wszyscy zapomnieli o temacie. Przepraszam jesli Ciebie tym przypomnieniem obrazilem. Ja poprostu chcialbym otrzymac pomoc. Mam nadzieje ze wybaczysz mi i nie bedziesz zly...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi