teetime Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Przejrzalem kilkadziesiat stron forum i nie znalazlem konkretnej odpowiedzi. A mianowicie. Jak mozna podkrecic tytulowego Athlona. Do ilu i jak? Jaka moze byc przewidywalna temperatura itp.? na procku u mnie siedzi Thermalake Volcano 12 eXtreme na pascie Arctic Silver 5. Napiszcie co da sie z tym zrobic albo dajcie linki bo moze cos ominolem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipek Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Przejrzalem kilkadziesiat stron forum i nie znalazlem konkretnej odpowiedzi. A mianowicie. Jak mozna podkrecic tytulowego Athlona. Do ilu i jak? Jaka moze byc przewidywalna temperatura itp.? na procku u mnie siedzi Thermalake Volcano 12 eXtreme na pascie Arctic Silver 5. Napiszcie co da sie z tym zrobic albo dajcie linki bo moze cos ominolem U różnych ludzi, różne procki różnie się podkręcają. Ogólne zasady masz w FAQ, a resztę musisz sprawdzić sam...! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 To jak mozna podkrecic zalezy od wielu czynnikow, takze od konkretnego egzemplarza. Ja jeszcze swojego nie podkrecalem... Rowniez sporo czytalem opini i testow podkrecania tego procka ale wlasciwie to nigdy wiecej niz do ok 2,4-2,5 nikt nie doszedl - i to nawet na wodnym chlodzeniu. Tak srednio to widzialem wartosci okolo 2,2 a wiec raczej nie sa to dobre procki do krecenia. Swoja droga - po co krecic teraz takie procki skoro gry dostepne w tej chwili i tak wiecej nie potrzebuja :lol: - chyba jedynie dla wykazanie sie wieksza cyferka przy nazwie procka ;) (to sie chyba nazywa snobizm :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...