Skocz do zawartości
teetime

Nie ma i tak tu konkretnej info o Athlonie 3000+ xp 400MHz

Rekomendowane odpowiedzi

Przejrzalem kilkadziesiat stron forum i nie znalazlem konkretnej odpowiedzi.

A mianowicie. Jak mozna podkrecic tytulowego Athlona. Do ilu i jak? Jaka moze byc przewidywalna temperatura itp.?

na procku u mnie siedzi Thermalake Volcano 12 eXtreme na pascie Arctic Silver 5.

Napiszcie co da sie z tym zrobic albo dajcie linki bo moze cos ominolem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przejrzalem kilkadziesiat stron forum i nie znalazlem konkretnej odpowiedzi.  

A mianowicie. Jak mozna podkrecic tytulowego Athlona. Do ilu i jak? Jaka moze byc przewidywalna temperatura itp.?  

na procku u mnie siedzi Thermalake Volcano 12 eXtreme na pascie Arctic Silver 5.  

Napiszcie co da sie z tym zrobic albo dajcie linki bo moze cos ominolem

U różnych ludzi, różne procki różnie się podkręcają. Ogólne zasady masz w FAQ, a resztę musisz sprawdzić sam...!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak mozna podkrecic zalezy od wielu czynnikow, takze od konkretnego egzemplarza. Ja jeszcze swojego nie podkrecalem...

Rowniez sporo czytalem opini i testow podkrecania tego procka ale wlasciwie to nigdy wiecej niz do ok 2,4-2,5 nikt nie doszedl - i to nawet na wodnym chlodzeniu. Tak srednio to widzialem wartosci okolo 2,2 a wiec raczej nie sa to dobre procki do krecenia.

Swoja droga - po co krecic teraz takie procki skoro gry dostepne w tej chwili i tak wiecej nie potrzebuja :lol: - chyba jedynie dla wykazanie sie wieksza cyferka przy nazwie procka ;) (to sie chyba nazywa snobizm :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...