Skocz do zawartości
damqq

Problem z Epoxem!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jak napisalem w temacie mam problem z moja plyta glowna epox - 8krai chodzi o to iż kiedy daje napiecie na procka w biosie 2v po wyjsciu z biosa mam 1.88v, dlaczego plyta nie trzyma napiecia?Do 1.85v sa poprawne a ponad praktycznie wogole sie nie zmieniaja, sprawdzalem na kilku dobrych zasilaczach mi. na modecomie 350gtf.

Gdzie moge znalesc zmodowane biosy jesli takowe wogole istnieja?

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam tą płytę modecoma 350 gtf i najwyższe realne napięcie jakie mogę ustawić to przy ustawieniu 2v jak i 1.9v mam 187-1.88 ta płyta tak ma (2 egzemplarze) co do biosa masz na płytce programik do pobierania biosa ale z tego co się orientuje to w teraz sprzedawanych 8krai bios pochodzi z lutego bodajże i jest to chyba najnowszy bios.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za informacje, temat jest do zamkniecia!dzieki za informacje, temat jest do zamkniecia!dzieki za informacje, temat jest do zamkniecia!dzieki za informacje, temat jest do zamkniecia!dzieki za informacje, temat jest do zamkniecia!dzieki za informacje, temat jest do zamkniecia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za informacje, temat jest do zamkniecia!dzieki za informacje, temat jest do zamkniecia!dzieki za informacje, temat jest do zamkniecia!dzieki za informacje, temat jest do zamkniecia!dzieki za informacje, temat jest do zamkniecia!dzieki za informacje, temat jest do zamkniecia!dzieki za informacje, temat jest do zamkniecia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...