wilczek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 byłem dzisiaj w sklepie rowerowym (scotta) i koleś powiedział mi cobym się wstrzymał bo niedługo ma być nowa kolekcja i będzie dużo fajnych rowerków. Czy można gdzieś zobaczyć te rowery, chodzi mi o jakiś link do katalogu czy coś takiego, bo ten facet w sklepie powiedział mi że ten katalog co on ma jest tylko dla sklepów i nie może mi go pokazać :( zastanawiam się czy poczekać i zobaczyć co wyjdzie nowego czy kupić teraz (potem mają być podobno droższe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 A nie próbowałeś szukać linka?? np. www.scott.com.pl lub coś wtym stylu :D Ja mam rower de beściak i nigdy go nie zmienie!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 na sytronie scoota nie ma nic o nich :( jaki rower polecicie do 1600 zł. ostatnio kolega kupił sobie Scotta Voltage mx2 i jest podobno zadowolony więc i ja dzisiaj się wybrałem do sklepu co by sie o niego popytać ale nie ma już ich. chodzi mi o lekki rower z przednim teleskopem+ jakiś dobry osprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Tak naprawde nie obrażając Cie za 1600 zł. to z dobrym amorem nie kupisz rowerka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 wiem ale to ma być taki przejściowy, potem jak uzbieram to kupie sobie lepszy (amor). Tak więc zależy mi głównie na reszcie części, nie chce na sztywnym widelcu bo ten jak kupie lepszy oddam ojcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Tak naprawde nie obrażając Cie za 1600 zł. to z dobrym amorem nie kupisz rowerka :D Ja mam Author'a Basic SX. Poczekaj do jesieni bo wtedy są przeceny o 200-300zł albo wiecej. http://www.author.pl/rowery/gorskie/basicsx.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 jakie inne firmy i modele za taką cene polecacie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 na sytronie scoota nie ma nic o nich :( jaki rower polecicie do 1600 zł. ostatnio kolega kupił sobie Scotta Voltage mx2 i jest podobno zadowolony więc i ja dzisiaj się wybrałem do sklepu co by sie o niego popytać ale nie ma już ich. chodzi mi o lekki rower z przednim teleskopem+ jakiś dobry osprzęt. MX??? 8O Moze lepiej GTS albo ULTRA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 moze sie niezman ale co to jest za roznica rower za 500zł czy 2000zł.......? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 moze sie niezman ale co to jest za roznica rower za 500zł czy 2000zł.......? Głównie chodzi o materiały z jakich został zrobiony. Np. różne stopy aluminium czy inne włókna szklane oraz kompozyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Merida Kalahari 550SX 1100zl zajebioza rowerek + 500 na dodatki U-Locka i takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Walnij najpierw dobrą ramke a na amorka uzbieraj. Swojego Gianta GSR 200 (tylko z nazwy) niezmieniam właśnie ze względu na geometrię zaaaaaarabista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 jesli kogoś by jednak interesowały scotty to tu są rowerki z sezonu 2003 http://www.multisportbikes.co.nz/brand.asp...kes&brand=Scott tylko ceny są jakieś dziwne bo wychodzi że rower który ma kosztować 1600 zł kosztuje ponad 3500 ale moze to są jakieś inne $ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Tylko jeden model może być :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 na sytronie scoota nie ma nic o nich :( jaki rower polecicie do 1600 zł. ostatnio kolega kupił sobie Scotta Voltage mx2 i jest podobno zadowolony więc i ja dzisiaj się wybrałem do sklepu co by sie o niego popytać ale nie ma już ich. chodzi mi o lekki rower z przednim teleskopem+ jakiś dobry osprzęt. MX??? 8O Moze lepiej GTS albo ULTRA? tylko nie mx200 !!! :D :lol: :lol: :lol: hahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 tylko nie mx200 !!! hahaha... hmm to może Titanium :P :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 jakie inne firmy i modele za taką cene polecacie ?? a ja juz wplacilem zaliczke na Authora Traction, ktorego ci szczerze polecam, kupuje go za 1850 PLN http://www.author.pl/rowery/gorskie/traction.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 jakie inne firmy i modele za taką cene polecacie ?? a ja juz wplacilem zaliczke na Authora Traction, ktorego ci szczerze polecam, kupuje go za 1850 PLN http://www.author.pl/rowery/gorskie/traction.htm Jeśli można wiedzieć to na jakim osprzęcie jest ten rower?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 moze sie niezman ale co to jest za roznica rower za 500zł czy 2000zł.......? Głównie chodzi o materiały z jakich został zrobiony. Np. różne stopy aluminium czy inne włókna szklane oraz kompozyty. Raczej chodzi o osprzet i amortyzator oraz to czy jest pelna amortyzacja czy moze tylko przod. Akurat w tym przedziale cenowym rowery nie beda sie roznily materialem, acha nie ma imo co sie zachwycac wcale alu, bardzo sztywny material, strasznie przenosi drgania. ALe to tez zalezy kto co robi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 byłem dzisiaj w sklepie rowerowym (scotta) i koleś powiedział mi cobym się wstrzymał bo niedługo ma być nowa kolekcja i będzie dużo fajnych rowerków. Po co nowszy model? Nowszy model bedzie drozszy, stare modele spadna cenowo...roznica naprawde nie bedzie duza. Pozatym pomysl o zlozeniu wlasnego rowerka w danym sklepie wtedy ceny czesci (jesli skladasz) beda tansze niz kupowanie wszystkiego oddzielnie i skladanie samemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja szczerze mówiąc najbardziej lubie ramy chromowo-molibdenowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...