Darth Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Potrzebuje kupić jakieś kolumny ale nie wiem jakie. Mam 260zł a zależy mi na jakiśkolumienkach fajnych najwyżej tam moge cośdo tej kwoty dożucić. Myślałem o Crative Inspire 6700 i T5400, no i nie wiem co wybrać czy może wogóle coś innego. I chciałem się spytać jak takie głośniki wogóle grają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba12345 Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 mialem creative'a 6700 ale sprzedalem poki byly jeszcze cos warte, do kompa calkiem wystarcza ale jesli chcesz cos lepszego to odpada, t5400 wg. mnie odpadaja, ale ja bym dozbierał i kupił jakieś i-trigue 2.1 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Weź sobie creative p580...Chyba że jestes bardzo wymagający...MI takie graja i nie narzekam. Dla mnie są dobre i za taką cene nie ma nic lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...