Skocz do zawartości
CHECK-IT

WC/MoD By CHECK-IT Rev.1.2/56K!

Rekomendowane odpowiedzi

All dopiete na ostatni guzik.. Juz wam mogę przedstawić mojego komputerka.. A oto on.. Fotki nie najlepiej wyszly.. Postram sie to nadrobic (kiedyś :]).. No i niestety nie oddają całego uroku kompika..Bo jak za jasno w budzie to na zewnatrz git, a z koleii jak w budzie git oswietlenie to na zewnatrz kaszan.. Proszę o to galeria nocna i niektore foty z lampa są.. Jutro dam dzienną galerie i bedziemoze wiecej widac..

W mych niecnych planach szykują się miedzy innymi :

-zmiana molexow na uv zolte

-kupno katody uv

Link do 1.1 http://members.lycos.co.uk/pawluczukcheck/...k/zdjeciakompa/

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Wiecej fotek rev.1.2 tutaj http://members.lycos.co.uk/pawluczukcheck/album/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoxik :) widze ze mamy podobne tytuly naszych postow , uklad spoko , pozadek ale to tez dzieki temu ze tylko cpu chlodzisz nie ma plataniny kabli , ale git trzymaj tak dalej . podobny uklad jak moj pierwszy zobaczysz za jakis czas najdzie cie chrapka na zrobienie wszystkiego insida pierwszy lepszy remont i zacznie byc problem z mobilnasca tak bylo u mnie ynajmniej udalo mi sie zrobic wszystko w srodku.

Wisze ze cala buteleczka uv poszla :) moze i ja wleje reszte ...ktora mi zostala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm a mozna wiedziec jakiej firmy sa te katody?

hmm regulowana jasnosc?

zastanawiam sie nad oswietleniem... tylko nei wiem co zrobic ze spodem czy zcasem nei powycicnac wszystkiego i zostawic tylko to co najpotrzebniesjze a na reszte polprzezroczyste lustro :)

oczywiscie lustzrana strona od srodka :D tylko ne iwiem ile takie cacko bedzie mnei kosztowac za m^2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie uv dye :D To jest plyn z flamastrow-podkreslaczy zoltych.. Jak UV Green jest zielone tak moj plyn jest zolty :D Tylko w niebieskim swietle.. ma cos z zielonego

A nie osadza ci sie to na wezach/bloku... :idea:
Na bloku odziwo nie a jest on dosc smiesznie skonstruowany (X3M-Vide Av), a na wezach lekko sie osadza.. Ale co z tego ? Weze mozna wymienic, a efekt niezziemski :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

One tak naprawde deczko mocniej swieca ale niewiele.. Po 20 zeta kupilem :) No i jedna z 3 ostatnio sobie zjebalem.. No i teraz sa 2 ale efekt i tak ladny z tym ze srodkowa czesc plyty jest dosc ciemna teraz.. a kupilem je na allegro od uzytkownika FUTURE1 lub k.mirek nie jestem pewnien ktory to komentarz jest :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odgrzewam temat bo nastąpiły pewne zmiany w wc. Przedewszyystkim wkurzylem sie na nie i rozebralem i zrobilem maly remanent. Kupilem weze Cell Fasta, Wyszlifowalem blok i wyczyscilem od srodka, chlodnice i schrouda jeszcze raz pomalowalem, i inne drobne modyfikacje. Powiedzialem sobie ze jak nei zadziala jak powinno czyli max idle 35stopni (wczesniej bylo 55stress) to wywalam wc. Co mnie zdziwilo? Odpalam wc ze zwykla wodą. Idle 29stopni z Diody. Stress 37stopni. Kupilem na stacji destylowaną wode i pisaki uv zolte. Dolalem 5 pisakow do wody i nieziemski efekt. Co mnie jeszcze zdziwilo? W 2 butelkach of woda demineralizowana byl lód :> Wiec zabarawilem tą zimną wode, odpalam kompa iii.. i Loooooook AT!

Teraz juz jest 24 stopnie ale smieszna akcja. Jak mi sie to spodoba to kupie sobie zchladzarke by Berkut and Mate ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi