Dev-o Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 jak w teamacie, ViP zaproponowal tego SLK i jest calkiem niezly, co wy byscie zaproponowali, pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Zalman 7000AlCu. Na allegro widzialem za cos okolo 150 zl. I chodzi na prescocie 2,8 na min. obrotach. CU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 sb2. troche drozszy a chyba wydjniejszy. mi sie podoba. mialem jedna sztuke i chodzi w praktycznie bezglosnym kompie, ktorego robilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aryman Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Kup lepij Thermalright SB-2 i Y.S-Tech -- 92x92x25 Ultra Silent .Trochę drożej , ale nie będzie problemów z wymianą weentylatora . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 chlop chcial do 150zl ,wiec panocki trzymajcie sie tej kwoty...a jesli kasa to nie problem to czemu nie zassac SP-94 lub XP120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 roznica w cenie miedZy 947 a sb2 to cale 10pln. ale jezeli 150pln jest granica nie do przekroczenia to 947 bedzie dobrym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 chlop chcial do 150zl ,wiec panocki trzymajcie sie tej kwoty...a jesli kasa to nie problem to czemu nie zassac SP-94 lub XP120 hehe dokladnie, dalbym 10zł, to z kolei jeszcze troche do SP94 brakowalobymi itd ;) , wentyla mam narazie poki nie mam kasiorki na innego, co do tego SB2 to nie widzialem jeszcze jego testow, i pasuja na niego tylko 9cm wentyle, jeszcze mam z pare dni do zastanowienia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlins Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 SLK-947 jest git ... za 150 zł NIE MA NIC lepszego .... ale poczekaj chwilkę i dozbieraj pare zetów, niedługo może pojawi się XP-90 . Zalman 7K AlCu może i chłodzi Prescotta 2.8 ...ale SLK kładzie go na łopatki wydajnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 moje testy, ale w zajebiaszczo cichym kompie sa na forum neoteca. wypadl bardzo ciekawie i byl niesyszalny. xp120 ze 120 revolteca (1200rpm) jest 10st wydajniejszy niz 7000cu na min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanzco Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Daj linka do testow.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...