Mutos Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Brrrr, dzisiaj miałem poprawke z analizy... Jutro o 10 wyniki, trzymajcie za mnie kciuki :wink: Dodam jeszcze, że strzelanie było jak cholera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Jak nastszelasz na 5 to w sobote graj w Duzego Lotka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Jeżeli ustrzeliłem chociaż na 3 to w totka zagram, a weekend bede taki beton..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 mi strzelanie jakoś nie idzie ale tobie życze powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 ZDAŁEM!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 No to jesteś de BEŚCIAK :D dobry strzelec z Ciebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 ZDAŁEM!! no to teraz stawiasz browara tym ktorzy zaglosowalize zdasz ;) wierzylem w Ciebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 ZDAŁEM!! To gratujuje i pamiętaj: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Brrrr, dzisiaj miałem poprawke z analizy... Jutro o 10 wyniki, trzymajcie za mnie kciuki :wink: Dodam jeszcze, że strzelanie było jak cholera... hehe ja poprawke z analizy mam jutro... dzisiaj mialem rynek finansowy, mowie wam bieda... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 ZDAŁEM RYNEK!!!!!!!!! :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Zdajcie za mnie drgania, spawy i wydymale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 heh mnie czeka fizyka w poniedzialek a tu jeszcze pol ksiazki do przerobienia.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Mnie : 1 PPS - podstawy przetwarzania sygnałów 2 PIFE - pola i fale magnetyczne 3 UA2 - układy analogowe (teoria ustnie, zadanka zdałem) Kochana Politechnika ma system punktowy a do tej pory wszystko zdawałem :) więc teraz mogę prawie wszystko oblać, a napewno to co wymieniłem.... :) :) :) ps. gratulacje dobrej celności strzałów ;) trzymajcie za mnie kciuki (mogą was rozboleć bo tyyyllllle togo ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Dzięki!! Ja za wszystkich też bede trzymał!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ZDAŁEM!! k***a, GRATULUJE, ja analize zaliczylem na podkladzie... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 o a moze ma ktos z was gotowy referat o ferro dia i paramagnetykach? ;) bo napsialem 2 stronki a 4 i nie kce mi sie dalej, za wshelka pomoc dziekooje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 A ja mam jutro z metod numerycznych....To w sumie ostatni termin, a ja podchodze do tego egzaminu po raz pierwszy... Niestety tak to jest gdy sie pracuje i uczy jednocześnie... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Analityczna powtorka z rozrywki za 2 tygodnie... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 A ja mam jutro z metod numerycznych....To w sumie ostatni termin, a ja podchodze do tego egzaminu po raz pierwszy... Niestety tak to jest gdy sie pracuje i uczy jednocześnie... :cry:Też miałem z tego egzamin.... Kobieta która prowadzi ten przedmiot była tak nawiedzona, że w teście za złą odpowiedź odejmowała punkt !! Dlatego pierwszy termin zakończył się porażką (o 1 niecelny strzał za dużo :( ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Heh, u mnie egzamin z numerycznych był prosty.... Trzeba było mieć zapisane minimum 3 strony i sie zaliczało!! Tak więc w swojej pracy napisałem 5 razy co to jest interpolacja, 8 razy co to jest aproksymacja i poszło w pierwszym terminie :) Ale swoją drogą wszyscy matematycy są nawiedzeni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Też miałem z tego egzamin.... Kobieta która prowadzi ten przedmiot była tak nawiedzona, że w teście za złą odpowiedź odejmowała punkt Hmmm przeciez to normalne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 wlasnie po dlugich meczarniach udalo mi sie zdac fizyke i tym samym zakonczyc sesje :) z radosci musialem sie tu dopisac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...