XRLEO Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Mam problem chciałbym kontrolowac czas brata spedzony przy komputerze a nie chce użuwyać do tego żadnych programów czy z poziomu Windowsa XP można sprawdzic kiedy uruchomił komputer co robił i kiedy wyłączył?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 mozna... starturuchom .... wpisz cmd a nastepnie systeminfo .. i masz tam podany czas jaki chodzi pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Możesz też obejrzeć podgląd zdarzeń systemu z narzędzi administracyjnych w panelu sterownia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 eventvwr podglad zdarzen-system źródło eventlog oznacza zalogowanie sie na kompa oraz wylogowanie. Dokladnie we wlasciwosciach pisze cos takiego "Uruchomiono usługę Dziennik zdarzeń" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 tylko najpierw wypadało by włączyć 'inspekcję logowania' :] (potem moi współmieszkańcy na stancji dziwią się skąd ja wiem ile razy podawali błędne hasło do kompa i o której godzinie :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...