juliuszcezar Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Mam problem z Nero. Po zainstalowaniu Nero program nie widzi nagrywarki i nie nagrywa. System widzi naped, natomiast Nero widzi nagrywarkę jako element żrodłowy, natomiast jako elemenst docelowy ma Image DVD RW. Program nie chce nagrywac na nagrywarce tylko nagrywa na dysk twardy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 To moze podasz wersje Nero i jaka masz nagrywarke...My tu z fusow nie wrozymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juliuszcezar Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Nero w wersji 5.5.9.9 Nagrywark DVD Liteon DVD RW SOHW 832 Nagrywarka CD tez Liteon ale nie znam wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Miałem identyczną sytuację(ta sama wersja Nero , ten sam napęd) . Po prostu zainstalowałem nowszą wersję Nero(6.3.1.20) i już ładnie wszystko zaczęło działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...