Bednarcm Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Witam, mam mały problem z wyświetlaniem tekstu na stronach. Wygląda to tak, jakby IE nie przetwarzał znaczników formatowania tekstu. W opcjach wszystko jest defaultowe, w komputerze raczej nie ma wirusów (mam ograniczoną możliwość użycia programów typu Ad-Aware). Co może być przyczyną takiego stanu rzeczy? W jaki sposób można to rozwiązać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Nie podałeś przykładów stron i nie wiem czy to wina złej konfiguracji IE, czy to wina swobodnej interpretacji standardów sieciowych przez M$. Moja rada - zmień IE na jakąś dobrą przeglądarkę - Firefox, Opera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednarcm Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Nie podałeś przykładów stron i nie wiem czy to wina złej konfiguracji IE, czy to wina swobodnej interpretacji standardów sieciowych przez M$. Moja rada - zmień IE na jakąś dobrą przeglądarkę - Firefox, Opera. Każda strona. To nie ja jestem użytkownikiem komputera, na którym występuje problem. Fakt, IE się do niczego nie nadaje, trzeba się tego od razu pozbyć, najlepiej z całym systemem, bo też się nie nadaje... Normalnie kocham takie komentarze... Rozwiązanie już znalazłem. Wina złej konfiguracji OE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Fakt, IE się do niczego nie nadaje, trzeba się tego od razu pozbyć, najlepiej z całym systemem, bo też się nie nadaje... Normalnie kocham takie komentarze...Kto powiedział, że do niczego się nie nadaje ? Nadaje się do Windows Update. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...