Lisek Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Co prawda to troche nie to forum, ale tutaj więcej ludzi ten wątek przeczyta. http://www.horyzont.net/tweak/ Jeżeli coś nie działa to tutaj pisać. Giełda i komentarze mają jeszcze niedostosowany wygląd, ale to się zmieni :) Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Jedno co mi brakuje to widocznosc ile osob jest na CHAT.. You`re come back.Thanks GOD!!! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Lisek sorry za krytyka ale troche mi sie to niepodoba. 1. "Testujemy" powinno byc troche wyzej 2. Oddzielaj poszczegulne dni w news'ach jakas linia. 3. Lewa i prawa strona mi sie cos niepodoba. Jakos tak nieprzejzyscie. 4. "na forum" tez moglbys gdzies nizej przeniesc. Reszta jest w jak nalepszym pozadku i bardzo dobrze zrobione. P.S. Prosze cie o to abys nie zablokowal mi konta na forum za ta co napisalem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 No gratulacje, nareszczcie, i wogóle, no no, oby tak dalej :D :D :) :wink: :P 8) 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Lisek sorry za krytyka ale troche mi sie to niepodoba. Już się boje :P 1. "Testujemy" powinno byc troche wyzej Hmm... ze pewnych względów będzie niżej :) 2. Oddzielaj poszczegulne dni w news'ach jakas linia. Męcze o to marco, on mowi że to poprawi - tylko kiedy? musicie go atakować :) 3. Lewa i prawa strona mi sie cos niepodoba. Jakos tak nieprzejzyscie. Etam, IMHO jest ok - kwestia przyzwyczajenia. 4. "na forum" tez moglbys gdzies nizej przeniesc. Chcę po prostu aby forum było często odwiedzane. A to jest w widocznym miejscu i chyba nie przeszkadza? :) Reszta jest w jak nalepszym pozadku i bardzo dobrze zrobione. Bardzo mnie to cieszy :P P.S. Prosze cie o to abys nie zablokowal mi konta na forum za ta co napisalem :wink: Za późno :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Hmmm ladnie ladnie nei powiem. Kilka sugesti: 1) W newsach ta linia pomiedzy tytulem a trescia powinna byc od lewej strony do polowy "newsow". A full linia pomiedzy danymi newsami. 2) "Na foum" bym troche nizej dal takze. 3) Do forum bym dodal target="new" -> maly bajer a cieszy :P 4) "na forum" przesunolbym na samiutki dol To chyba wsio do czego sie "doczepilem" Wyszlo naprawde fajnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Nie jestem specem od stronek internetowych :? moge powiedziec tylko, ze ta mi sie calkiem podoba :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 W zasadzie jest OK Wielkie dzieki za Gielde !!! Wreszcie ! :mrgreen: Do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic, tak wiec nie czepiam sie niczego z wygladu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 mnie się podoba tylko podpisuję się pod oddzieleniem w newsach dni osobną linią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Ale lipa ;O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Co na tym tweaku robią newsy o bieliznie albo pociągach??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadhu Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Co na tym tweaku robią newsy o bieliznie albo pociągach???Nie wiesz?? Przeciez Lisek pisal, ze Tweak poszeza swoja dzialalnosc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Co na tym tweaku robią newsy o bieliznie albo pociągach??? Obecny tweak byl niedochodowy, postanowilismy zmienic nieco profil. Moze nikt nie zauwazy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Troszke mnie nie bylo... chce wejsc na tweak - i nie moge go znalesc....szukam szykam i nic :) Dobrze ze go znalazlem na dalekiem horyzoncie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 A czy juz wiadomo kiedy zostanie oficjalnie otwarty tweak? Bo nawet artykulow nia ma na tym horyzoncie (tzn np z past termoprzewodzacych jest pierwsza strona tyko)... Najwazniejsza jest tresc a nie oprawa graficzna... to czy napis forum bedzie z boku, na gorze, czy linijke nizej to chyba nie jest najistotniejsza sprawa, nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Co na tym tweaku robią newsy o bieliznie albo pociągach??? :lol: Może niedługo będą testy bielizny :lol: Tylko ciekawe kto te testy zrobi :?: Lisek :?: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 8) 8) Do testuw bieliznainych moge ja laski sprawdzać :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Gorzej jakbys zamiast laski mial sprawdzac Liska ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 rotfl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Obecny tweak byl niedochodowy, postanowilismy zmienic nieco profil. Moze nikt nie zauwazy To doskonały pomysł, idea stara jak świat, uatrakcyjnienie strony napewno przyniesie pozytywne rezultaty w oglądalności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 ..::FAJNE::.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 jak na razie to nic nie działa i co tu oceniać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Jedyna rzecz jaka mnie narazie nieco razi (a wlasciwei to eprawia w zamieszanie) to zlewajacy sie tekst w poszczegolnych postach. Moze lepiej by było temat postu i date wyslania pogrobic lub zmienic w taki sposób by widocznie oddzielało się od samego textu . Tak samo sprawa wyglada z podpisem. Ale ogolnie fajnie wyglada. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Co na tym tweaku robią newsy o bieliznie albo pociągach??? :lol: Może niedługo będą testy bielizny :lol: Tylko ciekawe kto te testy zrobi :?: Lisek :?: :lol: :lol: I wyobrazcie sobie podkrecanie takiej bielizny... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sXat Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Stronka jest ok, jednak według mnie narazie jest za wcześnie na wytykanie wad. Jak podziała ze dwa tygodnie na pełnych obrotach propozycje zmian same wyjda. Ale moim skromnym zdaniem serwis ewoluuje w dobrym bardzo kierunku :D a Giełda i Sklep jest ok! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polarny Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Eee tam, widziałem to już dawno temu :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...