-mess- Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Warsaw Game Show @ fraz.pc oficjalna strona WGS wybiera sie ktos? jesli tak, to na jaki turniej? (ktora gra) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Chętnie bym się wybrał, ale trochę za daleko mam :? PS. Ale WGS mają fajną stronę :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 rewelacja- turniej dooma3 bedzie rozgrywany na xklocu.... lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Ja chyba bede :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Chętnie bym się wybrał, ale trochę za daleko mam :? PS. Ale WGS mają fajną stronę :lol: :lol: Flash rzadzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 rewelacja- turniej dooma3 bedzie rozgrywany na xklocu.... lol nie prawda, obydwa turnieje doom3 beda rozgrywane na pc :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Ja się wybieram,jestem ciekawy jaki poziom będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 rewelacja- turniej dooma3 bedzie rozgrywany na xklocu.... lol nie prawda, obydwa turnieje doom3 beda rozgrywane na pc :twisted: no to sie troche zmienilo od srod bo jak patrzylem w srode na oficjalna strone to jak byk pisalo ze jeden turniej jest na xboxie, czy 2 mial byc na xklocu to niewiem, patrzylem tylko na 1 dzien... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 hmmm jak nie ma csa to nie jade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 a mnie ciekawi plan zawdów 2 dnia( niedziele) oni kca na pc grać w nfsu2, ja przespałem premiere O_o czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Ja się wybieram,jestem ciekawy jaki poziom będzie. w jaka gre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Bardziej poobserowować,ale nie wiem czy się np. na Colina 05 nie skuszę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 aha :wink: ja to mam zamiar grac w pk 1v1 i doom3 2v2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 ja jade:) ja jade:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGA Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 JA TEŻ JADĘ. NA BANK. myślę, że się tam spotkamy podobnie zresztą jak i na Poznań Game Arena 2005. To kolejna, z pozoru podobna, choć zupełnie inna, impreza rozrywkowa w Polsce. Podczas PGA 2005 stworzymy 6 aren, każda w innej hali: Tournament Arena (PC, PS2) Fantasy Arena (gry figurowe i karciane) Mobile Arena (telefony komórkowe) Skate Arena (skate park) Moto Arena (gokarty, skutery) Paintball Arena (turnieje, konkursy i pokazy gry w paintball). Całość dopełni wielki koncert hiphopowy na otwarcie imprezy oraz czteromięsięczny Turniej dla Szkół, z główną nagrodą w postaci pracowni informatycznej. Dodatkowo będzie hala na nocleg. Jeśli macie jakieś pytania piszcie na adres: pga2005@mtp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 czy bedzie painkiller? i na jaka gre jedziesz do wawy? :wink: to samo nierealny :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGA Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Painkiller - takie rozmowy już zaczęliśmy, żeby twórców gry sciągnąć na PGA. Chcemy abyście nie tylko mogli w nią pograć, ale i dowiedzieć się jak powstała. To nie będzie dotyczyło tylko tej gry. Wstępnie rozmawialiśmy już z Techlandem, aby pojawili się twórcy Xpand Rally. I według ich słów tak będzie. No i jeszcze sam CD Projekt zaproponował przyjazd twórców S.T.A.L.K.E.R.A. Jeśli chcecie jeszcze kogoś (w grę wchodzą przede wszystkim gry z naszej części Europy i z Polski) to piszcie tutaj lub na adres pga2005@mtp.pl. Pozdrawiam 8O Rafał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGA Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 A jak mamy bawić się w specyfikacje, to też się pochwalę. Tak wygląda komputer prezentacyjny PGA i zarazem mój w pracy - do worda i testowania gierek :) P4 3.2-800 / P4C800 / 2 x 512 MB / 80GB - 7200 / GF 6800 Ultra 128 MB :) pozdr Rafał 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 hehe to juz wiem czemu mess mowiles ze bedzie w wawie :) ja akurat nie mam zajec w ten weekend wiec pewnie tez wpadne, ale w atmosferze widza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Ja proponuje na PGA zorganizowac turniej MoHaa 8) Duzo osob z Poznania i okolic w niego gra 8) No a wtedy to ja tez bym sie zjawil 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 -mess- w co bedziesz grał ??? moze załozymy jakiegos teama ja moge we wszystkiwe fpp grac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 ja bede gral w painkiller 1v1, i doom3 2v2 :wink: ale partnera do 2v2 juz mam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 -mess- trzeba sie jakos zapisac na te meczyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 No panowie, to ja bede dostepny w sekcji starcrafta, nie jako gracz ani nie jako widz. ;) Aha co do nfs:u2 to ponoc ma byc premiera wlasnie na wgs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 -mess- trzeba sie jakos zapisac na te meczyki. zapisy powinny sie pokazac na stronie jakos za kilka dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Zapisow nie bedzie on-line. Zapraszam wszystkich w dniu imprezy, im wczesniej przyjdziecie tym mozecie byc pewni, ze zostaniecie zapisani. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragoo Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Rowniez najprawdopodobniej zjawie sie na Game Show. Mimo odleglsoci mnie dzielacej(320km) postarm sie zjawic z kilkoma przyjaciolmi. Jest tylko jeden problem, otoz nie znam zbytnio W-awy dlatego zwracam sie do Was o pomoc. Jesli moglbym prosic o jakas mape z droga dojazdow z dworcow PKP w W-awie na wystawe. Interesuje mnie glownie dojazd od dworca w czesci zachodniej jak i rowniez z centrum. Bardzo prosilbym o pomoc gdyz bardzo mi na tym zalezy. Obilo mi sie rowniez o uszy takie info ze po jakis ulicach(nie wiem jakich :wink: ) beda kursowac autobusy ktore beda podwozic na miejsce wystawy. Czy mozeciez potwierdzic to info ? pozdrawiam PS: To moj pierwszy post, witam serdecznie wszystkich forumowiczow. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Z dworca Zachodniego to praktycznie 10 minut na piechote, przez tory albo lekko na okolo pod torami. ;) Z Dworca Centralnego polecam dotrzec do ulicy Swietokrzyskiej wsiasc do 506 i wysiasc na przystanku PKP Kasprzaka i dalej pytac o droge do Hali Expo. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 za dokladnie 3 godziny 11minut, mam pociag do wawy... do zobaczenia na wgs 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Widać na Giełdzie, że nagrody na turnieju D3 były obfite. :> Szkoda, że nie wszędzie - zwycięzców CoD: UO nagrodzono Joystikami :lol: Ale za to słyszałem, że nasz (UF) człowiek - protoss wypadł b. dobrze na platformie D3. :] Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...