gnz Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 ale joye sa podobno wypas ;] zaden z bmf'ow nie narzeka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Tylko ni jak ma sie joystik do FPP :D Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Ja mam takie pytanie: możliwe że je już przespałem ale chciałbym się dowiedzieć kiedy odędzie (odbył??) się PGA 2005?? Chętnie pójde bo mam 20 min tramwajem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Ja mam takie pytanie: możliwe że je już przespałem ale chciałbym się dowiedzieć kiedy odędzie (odbył??) się PGA 2005?? Chętnie pójde bo mam 20 min tramwajem.Mogę Cie zapewnić, że nadal mamy rok 2004 wiec wszystko przed Tobą. :> Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Widać na Giełdzie, że nagrody na turnieju D3 były obfite. :> Szkoda, że nie wszędzie - zwycięzców CoD: UO nagrodzono Joystikami :lol: Ale za to słyszałem, że nasz (UF) człowiek - protoss wypadł b. dobrze na platformie D3. :] Pozdro. hehe, ja nie narzekam, w sumie okolo 5000 wpadlo :twisted: a z protossem zajebisty final mialem, wygrywalem 3:0, i nie wiem jak ale przegralem :D , mimo to nie narzekam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...