MAtswat Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Mam problem z uruchomieniem programu ABIT EQ Instaluje program, probuje uruchomic i wyskakuje okno: w tytule: Warning tekst: Open File error! i przycisk: OK i to koniec. Moze mi ktos podesle dzialajacy program w postaci spakowanego pliku z uprzednio zainstalowanym programem (spakowany katalog z programem) Instalowalem program zarowno na Windows 98 SE jak i nowiutkim Windows XP, poza tym chyba brakuje podkatalogu (w katalogu glownym programu) skins jest sciezka do plikow (nieistniejacych) w nieistniejacym katalogu: [iniInfo] IniType = Skin RgnBackgroundMask = <Path>SkinMainBK.bmp POMOCY, moze znajdzie sie jakis dobry forumowicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Na stronie Abita jest pełny Install... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAtswat Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Nie wiem jak to sie stalo ale wszystko juz sie naprawilo. Tak za ktoryms (okolo 15) razem instalowania AbitaEQ program sie ladnie uruchomil. Musze dodac ze instalowalem i odinstalowalem kilka razy zarowno Winbond Hardware Doctor jak i AbitEQ. Moze Winbond pomogl instalujac jakies Dll-ki czy cos. Ja w to nie wnikam. Jednak wina nie lezala po mojej stronie. Wiec sadze ze cos jest spierniczone. A sam program jest do bani. Zrobiony zreszta chyba na podstawie hardware doctora. //Co do "pełnego instala" to raczej na oryginalnej plytce ze sterownikami jest on zamieszczony tak samo jak na necie, ale z obydwoma wersjami mialem problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_13m Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 U mnie to samo było. Kilka razy nie mogłem go uruchomić ale po którymś razem poszedł i działa Ok :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAtswat Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Dzis dobrnalem do nastepnego etapu. Wczesniej program wyswietlal Open File error! i sie nie uruchamial. Dziala mi na XP ale pod W98 wyswietla: Initial value fail! z przyciskiem OK, zaraz po tym sie wysypuje. Ale to i tak duzy sukces. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...