Karuzo Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Czesc Wam. Kolega kupuje kompa i chce wiedziec czy nie przeplaca. Ile moze kosztowac obecnie taki "sprzet": 2 celerony 550 Plyta Abit, badz Asus (on sam nie pamieta) BP-6 750 LDRAM GeForce jakis 64... Tak na oko to wycencie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Proc ok 50 zł Płyta ok 70 zł Co do ramów to tak ok 250 zł (ale nie jestem za bardzo pewien) GeForce jakiś 64 ok 100 zł (szkoda że nie podałeś który geForce) W sumie ok 470 zł Ja od siebie moge powiedzieć że fajny sprzecik. Ceny barne głównie z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Wielkie dzieki. Kumpel kupil to za 500 zeta, ale warto dodac, ze dostal tam jeszcze 2 dyski po 60 i 40 giga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 ja dodam ze na allegro to mozna samemu ceny sprawdzic!! ale okazja nie?? nie trzeba zasmiecac takimi prosbami forum!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...