Tytus Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Mam juz od dluzszego czasu dziwny problem na moim LCDku. Mianowice po wlaczeniu jakiejs gry w rozdzialce 640x480 (menu gry lub sama gra) mam obraz przesuniety w prawo (ok 0,5cm) a z gory i dolu mam czarne paski! Do tego pokazuje mi ze mam rozdzilke 640x496!!! :o Co jest grane? Mial ktos problem z czyms takim na LCD? Dodam ze kiedys bylo ok... karta to radek 9800pro... tak wyglada to w praktyce... nizej macie zdjecie http://racing-forum.pulse.pdi.net/download.php?id=6389 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Moze to problem tkwi nie w samym LCD ,a Catach. Przeinstaluj stery do grafiki bo to troszke dziwne :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Menu to bym sie nie przejmowal, ale kto gra na takiej klarcie w 640x480 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 no wiadomo ze nie garam w takiej rozdzialce :P ale troche denerwuje fakt ze obraz jest przesuniety i mniejszy niz ekran lcdeka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...