SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Japonczycy to sobie potrafia dogodzic. Juz niedlugo Softbank zaoferuje laczao przepustowosci jedynego 1Gbit za niewybrazalna kwote Y6000 czylidrakonskie 190zl/miesiac. Lacze to jest dzielone na max 32 uzyszkodnikow wokolicy wiec przy max obciazeniu transfer spada do 30Mbit Do 2010rplanuja uruchomic usluge 10Gbit.Na otarcie lez informacja: beda tez dostepne lacza 100Mbit w cenie od Y5000do Y10000 (160-320zl) tylko dla jednego uzyszkodnika (nie dzielone).Obecnie w KKW jest bieda straszna. Za marnego ADSL 50Mbit trzeba bulic az125zl/miesiac co przy sredniej pensji Y350 000 (ok. 11 000zl) jestzdzierstwem maksymalnym.Mysle, ze France Telekom powinien uderzyc w tamte rynki ze swoja oferta.Japonczykow jest duzo i pewnie duzo mozna od nich jeszcze wyciagnac. Z usnetu, ciekawe no nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 wez mnien nie rań , wysadzic tepse w 3TTzdy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 a świstak siedzi 80MB/s :] uwarzajcie bo ttyle bedzie ;] chyba po lokalu mi narazie moje 10Mbit styka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 http://tinyurl.com/5zo67 $McFly$ tak tak to tylko propaganda dla nas biednych polaczkow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 mi tez styka 100Mbit po lanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 TPSA chce wprowadzić limity 5GB dla NEO to jest zajebiste lepsze od 100Mbit :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 TPSA chce wprowadzić limity 5GB dla NEO to jest wmordejeżyste lepsze od 100Mbit :D błąd - już wprowadziła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 jeju jak ja chciałbym spaść do 30 Mbit :veryevil: :veryevil: :veryevil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 widzę że znowu "news" o Japoni http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=554...ighlight=japoni :wink: no ale cóż to jest dopiero zapowiedź, a jak to wyjdzie w praniu to się okaże zwłaszcza że kable i węzeł ma być dzierżawiony od NTT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 No Marasek teraz o jedno 0 wiecej niz wtedy hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 A teraz pomyslcie co by było gdyby ktoś z was dostał takie łącze. Odpowiedz jest jedna. Mógłby się tylko pochwalić np. na forum tym ze ma takie łącze. W praktyce przydatnośc tak szybkiego łącza jest niewielka. Ja mając 10Mbit/s czesto nie mam jak wykorzystać jego mozliwości bo wiele serwerów albo stoi na łączach wolniejszych lub ma wprowadzone limity transferów. Jest ktoś na forum kto sciąga takie ilości danych z tylu stron jednoczesnie ze potrzeba mu w domu łącza np 50Mbit/s ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Zalezy :) a ciekawe ile jest wychodzacy transfer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 hehe policzcie sobie jak szybki musiałby być dysk żeby zapisywać w tempie 10 gigabitów na sekundę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 najpierw trza takie miec (za takie $ ) pozniej bym sie martwił jak je wykozystac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Ja sie ciesze z tego co mam ;] Radiowka z Crowley Data Poland - 300osob w sumie obsluguje: Kliknij aby powiekszyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 :) przedluzylem sobie dzis Neo na nastepne 12miechow 640kbit :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiltassior Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Ja sie ciesze z tego co mam ;] Radiowka z Crowley Data Poland - 300osob w sumie obsluguje: Kliknij aby powiekszyc Szybko ci to poszło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Ja sie ciesze z tego co mam ;] Radiowka z Crowley Data Poland - 300osob w sumie obsluguje: Kliknij aby powiekszyc Swietna predkosc wysylania, ty wiesz jak dzialaja Torrenty? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 ja sobie sdi podkrecilem i japonce moga sie schowac :] http://members.lycos.co.uk/mojeterrarium/trans.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 no to teraz moja kolej na pokazanie transferu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 ee i tak mniej niz ja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 ee i tak mniej niz ja :]Chyba jednak wygralem :> (mi tez Opera kiedys byka walnela ;) ) http://img87.exs.cx/img87/2282/lol40.jpg PS. To moj ostatni off-topic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Ja sie ciesze z tego co mam ;] Radiowka z Crowley Data Poland - 300osob w sumie obsluguje: Kliknij aby powiekszyc Swietna predkosc wysylania, ty wiesz jak dzialaja Torrenty? ;) Wiem - nie musisz mi tlumaczyc :lol: Na noc mam ustawione no-limits i UL=500-600kB/s - walczy sie o dobre ratio ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Nie widzialem, w takim wypadku przepraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Jak juz pokazujecie swoje wyniki to moze zapodajcie test na tym i zarzuccie screeny: http://us.mcafee.com/root/speedometer/test_0150.asp http://nyc.speakeasy.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...