..::SNAP::.. Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 http://www.gsmonline.pl/telephones/img_big/499 jego funkcje to mni... : system 900,1800,1900 wyświetlecz / ilośc lini 4096 kol. 176x208 / WAP over GPRS HSCSD GPRS łącze na podczerwień (IrDA) wbudowany aparat cyfrowy wbudowany moduł Bluetooth MMS, Java,Camera cyfrowa, odtwarzacz wideo, przeglądarka internetowa, klient e-mail, 4MB pamięci, którą można rozszerzyć kartą pamięci ... i wiele wiecej ... jak dla mnie full wypas i troszke podchodzi pod 3G cos w stylu 2i3/4 2G :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Noo podoba sie i co z tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Noo podoba sie i co z tego?i nic 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Ciekawe kiedy bedzie mozna to w Polsce kupic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Eeee, na mnie nie robi wrażenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 cena cena cena :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 mysle ze bedzie na poziomie ceny Nokii 7650 tzn kolo 1500zeta - oczywiscie w promocji :) pelno fukncji ale wyglad troszke kontrowersyjny :) - zelezy od gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 albo wogole nie trafi do sprzedazy :) podobnie jak np.eryk T36 :) niby jest - wyprodukowano tylko kilka sztuk a teraz jest "nastepca" T39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Po co mi taki telefon?! Dla mnie komórka ma mieć książkę z telefonami i ma dawać możliwość rozmawiania i wysyłania sms'ów. Nic więcej mi nie potrzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Po co mi taki telefon?! Dla mnie komórka ma mieć książkę z telefonami i ma dawać możliwość rozmawiania i wysyłania sms'ów. Nic więcej mi nie potrzeba. to ty zatrzymales sie w erze Nokii 3110 :?: :lol:http://www.gsmonline.pl/telephones/img_big/140 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 3110 i wiecej nie trzeba :lol: no moze jeszcze dyktafon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 to ty zatrzymales sie w erze Nokii 3110 :?: :lol: Może bez przesady. Zapomniałem dodać że liczy się też dla mnie rozmiar, precz z cegłami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 http://www.gsmonline.pl/telephones/img_big/499 jego funkcje to mni... : system 900,1800,1900 wyświetlecz / ilośc lini 4096 kol. 176x208 / WAP over GPRS HSCSD GPRS łącze na podczerwień (IrDA) wbudowany aparat cyfrowy wbudowany moduł Bluetooth MMS, Java,Camera cyfrowa, odtwarzacz wideo, przeglądarka internetowa, klient e-mail, 4MB pamięci, którą można rozszerzyć kartą pamięci ... i wiele wiecej ... jak dla mnie full wypas i troszke podchodzi pod 3G cos w stylu 2i3/4 2G :lol: Jakiej firmy jest ten telefon?? Mi taki nie potrzebny mi wystarczy moja Nokia 3510 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jak dla mnie, to szkoda kasy na takie coś. Lepiej na kompa wydać. A te wszystkie bajery to.....po prostu bajery :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Nie podoba mi się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 ja mam mt50 na które ciężko pracowałem i ty mi jeszcze podtykasz coś takiego??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 A ten się podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 A ten się podoba? Mnie szczerze mówiąc takie przebajerowane telefony jak np. ta N7650 wogóle nie biorą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 ja mam mt50 na które ciężko pracowałem i ty mi jeszcze podtykasz coś takiego???????????:twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 te nokie to praktycznie to samo :) tylko jedna jest w sprzedazy ( 7650 ) a druga jeszcze nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 kosztował mnie 290 zł (łącznie z naprawami) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 kosztował mnie 290 zł (łącznie z naprawami)LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Obudowy nie było, LCD pobity, Bateria zkopana i na dodatek po kąpieli w słonej wodzie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Koszmar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...