Jabaj Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 :baranek: Mam HIS radeon 9800 np na samsungah 2.8 wgrałem do niego biosa od pro i mam zielony ekran co teraz nie mam backupu , wgrywałem inne biosy od ATi GIGABYTE ale nic nie pomogło nawet te Non Pro oczywiście wszysko było pod samsungi 2.8 POMOCY rozpaczam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 The bJ .Zapodaj ten adres i tam leży twój bios.Gogle jeszcze żyje a szukanie nie boli ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Spróbuj sobie od kogos zalatwic grafike na PCI. Odpal kompa z PCI i potem flash Radeona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabaj Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Z flashowaniemnie mam problemu na innym kompie robie płytke bootowalną a potem po omacku u siebie flashrom.exe -p 0 a:bio... problem mam ze znalezieniem dobrego działającego biosa wszedzie są biosy do wersi pro hisa ale nie mam do non pro (samsung 2.8) jeśli ktoś ma taką karte jak ja HIS Excalibur 9800 NP lub wie gdzie moge znaleść biosa PROSZE O ODPOWIEDZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Z flashowaniemnie mam problemu na innym kompie robie płytke bootowalną a potem po omacku u siebie flashrom.exe -p 0 a:bio... problem mam ze znalezieniem dobrego działającego biosa wszedzie są biosy do wersi pro hisa ale nie mam do non pro (samsung 2.8) jeśli ktoś ma taką karte jak ja HIS Excalibur 9800 NP lub wie gdzie moge znaleść biosa PROSZE O ODPOWIEDZ A jesteś pewien że on ci startuje (komputer) ? U mojego kumpla po złflashu komputer wisiał... pomrugał kilka razy napędami, ekran czarny i nic dalej nie robił, a na bank nie bootował. U mnie było dokładnie tak samo - zabootował dopiero na PCI. Więc może się okazać że twoje zabiegi są daremne (to klepanie na ciemno). biosy znajdziesz tutaj: http://www.techpowerup.com/bios/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabaj Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 :D już wszysko ok sciagnołem najowszego flashroma 2.4 bodajrze i biosa do karty w wersji pro z jakiejs rosyjskiej stronki i wszysko działa jak nalezrzy teraz działam 325/280@395/368 rdzeń sie nie chce krecic wczesniej chodził na 430 bez problemu teraz tak jest bo blok wodny jest za niski i musiałem doczepić do niego podkładke pod peltiera bez peltiera wiec sie troche bardziej rdzeń nagrzewa ale co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...