Liskoski Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Mam powazny problem z dyskiem ;( Wszystko chodzilo pieknie az jakies 2 miechy temu dysk zaczal bardzo glosno pracowac, np. przy przenoszeniu danych z partycji na partycje :? Wrecz warczec, tajkby chcial sie wyrwac z obudowy... Teraz slychac czasami jak sobie 'stuka'... 2 dni temu pojawily sie bady 1536 kB uszodzonych (pisze scandisc). Komputer zalicza ciagle zwieszki od tych 2 dni, nie moge zrobic backupa, praca na komputerze zaczela mnie juz przerastac :cry: :cry: Dysk ma gwarancje na 3 lata jest to Maxtor 6Y120P0 7200/8MB cache'u: chcialbym zapytac czy mam podstwy by oddac go na gwarancji, zastanawia mnie czy bady moga uznac za usterke spowodowana przezemnie, lub czy beda wystarczajaca podstawa od wymiany/naprawy dysku... Prosze o szybka odpowiedz - zastanawiam sie czy nie oddac tego dysku jutro :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Oddaj. Bady się same z siebie nie pojawiają a to ze dodatkowo dysk wydaje nienormalne dzwięki moze byc tego powodem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 na 100% wymienią na nowy. Poprostu oddaj dysk do serwisu Nim go oddasz do serwisu przegraj instotne dane a pozostałe skasuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...