Dalton Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Witam posiadam tą przeglądarke co w temacie i mam problem z ustawieniem tak zeby otwierała mi w nowej karcie każdy link w który klikne no zeby nie w tym samym oknie wiecie o co chodzi ;) Szukałem i szukałem i nie wiem chyba slepy jestem albo nie ma takiego ustawienia. Dzięki z góry za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Narzedzia>preferencje>mysz i klawiatura>op[cje srodkowego przycisku myszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Witam posiadam tą przeglądarke co w temacie i mam problem z ustawieniem tak zeby otwierała mi w nowej karcie każdy link w który klikne no zeby nie w tym samym oknie wiecie o co chodzi ;) Szukałem i szukałem i nie wiem chyba slepy jestem albo nie ma takiego ustawienia. Dzięki z góry za pomoc Takiej opcji nie ma, musisz posłużyć się rozwiązaniem podanym przez sgj, czyli skonfigurować tą opcję pod innym klawiszem myszy lub klikać z shiftem. Opcje taką ma mozilla/firefox z dodatkiem tabbrowser extension i testowałem ją; uwierz, nie da się tak przeglądać stron. Po kilku chwilach masz otwarte 100 kart i tracisz masę czasu na zamykanie ich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Okej dzięki za pomoc juz ustawilem sobie tak zeby było dobrze :) a i jeszcze co do mojego posta pomyliłem sie i dałem go do oprogramowania sieciowego a nie wiem czy nie mialo byc pod tym drugim oprogramowaniem jesli admin moze to niech przeniesie tam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Trafiłeś do właściwego działu. Oprogramowanie sieciowe Systemy, aplikacje, przegladarki i komunikatory internetowe, problemy z PHP, ASP, HTML itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Okej dzięki za pomoc juz ustawilem sobie tak zeby było dobrze :) a i jeszcze co do mojego posta pomyliłem sie i dałem go do oprogramowania sieciowego a nie wiem czy nie mialo byc pod tym drugim oprogramowaniem jesli admin moze to niech przeniesie tam .Problemy z czytaniem? paulo juz wkleił opis tego działu i lepiej sobie go zapamiętaj. Ten temat był w Oprogramowaniu i własnie tu został przeniesiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...