neo... Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Witam wszystkich. Mam w sumie spory problem. Wiesza mi sie komputer. Zmieniłem winde na 2000 z XP i nadal jest tak samo. Komp chodzi można robić na nim różne żeczy przez jakiś czas i nagle bach. Śpi.... Czy ktoś może wie co może być tego przyczyną?? Jego parametry to : MSI 6380 pro 2 K7T266, 256 DDR 266, RADEON 9200 SE "his", Athlon XP 1700, DVD, CD RW, i zasilacz nówka Megabajt 350W. Jeśli ktoś coś może wiedzieć prosze !!! POMÓŻCIE!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Ściągnij & Zaimstaluj: - Wszystkie apdejty Windy - Najnowsze stery do płyty - Najnowsze stery do grafiki - Ad-Aware6 zaktualizuj i przeskanuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo... Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 No sprawdziłem nowe stery i wszystko o czym była mowa!! I nadal to samo! Czytałem na necie wiele, szukałem i nic. Cz y jest możliwe że to wina płyty głównej?? Ponieważ ram działa na innych płytach. Także ram odpada! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 całkiem możliwe że zasilacz jest za słaby. jak możesz to sprawdź napięcia, np speed fanem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo... Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Zasilacz sprawny!! Ale znalazłem na necie że ta płyta jest do kitu. Że jest to płyta dla "simens-fuijtsu", i pisze że na standardowym oprogramowaniu są problemu tego typu które mnie prześladują!! Co teraz zrobić?? Zmienić płytke?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp00n Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Zasilacz może i sprawny ale dobry to on nie jest. Spróbuj sprawdzić na innym. Update: Kumpel ma tą płyte, może nie jest jakaś super ale żadnych problemów nigdy z nią nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 to temat rzeka mozna gadac o napieciach, sterach itp itd ja Ci zaproponuje (ameryki tym nie odkryje ale...) zapros kolege z kompem i...wymieniajcie sie po kolei czesciami daj mu swoj ram i grafe a on swoja i zobacz i tak dalej i tak dalej hmm sprawdz tez temperatury, ja mialem kiedys u kumpla podobny problem wszystko sprawdzalem , i nic! okazalo sie ze...cooler przestawal pracowac dopiero po ilus tam minutach pracy kurde zanim sie kapnalem to...heheh pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...