SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Kurcze gdzie moj post:/ wiec jeszcze raz Na czym polega to zabezpieczenie przed przegrzaniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Dzisiaj wieczorem bede zamawial, wiec jeszcze raz prosze konkretnie. Topower czy neotec.. Zasilac to ma : Abit nf7-s v.2.0 Athlon xp 1700+ @ jakies 2300, moze wiecej. Napiecie do 1.9V 256 twinmos 333 2 x barracuda dwa napedy kilka wiatrakow i 2 katody. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Dzisiaj wieczorem bede zamawial, wiec jeszcze raz prosze konkretnie. Topower czy neotec.. Zasilac to ma : Abit nf7-s v.2.0 Athlon xp 1700+ @ jakies 2300, moze wiecej. Napiecie do 1.9V 256 twinmos 333 2 x barracuda dwa napedy kilka wiatrakow i 2 katody. Pozdrawiam Polecam NeoTeca sam mam i sobie chwale mój cf nie jest jakiś super ale po puszczeniu procka na 4200+ i na napięciu 2V grafa na maxa(podpis) fsb coś koło 230 RAM 2,9V Napięcia jak skała ani trochę się nie wachają więc polecam ci zasilacze NeoTec a przynajmniej ten model co mam w podpisie Chcesz Tagana :lol: zobacz na topic "Spalił ci się zasilacz" ale przynajmniej za dużo ich padło więc wybór należy do ciebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noster Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Kurcze gdzie moj post:/ wiec jeszcze raz Na czym polega to zabezpieczenie przed przegrzaniem? z tego co czytalem, to wylacza ono zasilacz na 5 minut po osiagniaciu zadanej temperatury (zazwyczaj 70st). nie wiem jednak jak jest w tym przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Dzieki, ja juz zbieram na NeoTeca 4200 spodobal mi sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Okay, to wybor padl na neoteca. Wszyscy sobie je chwala, wiec wezme i ja. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Okay, to wybor padl na neoteca. Wszyscy sobie je chwala, wiec wezme i ja. Pozdrawiam mam nadzieje że będziesz zadowolony tak jak ja a tagany ostatno padają więc nie polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 No i jak kupiles juz tego neoteca? podziel sie z nami swoimi spostrzezeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Nie wiem jak z tym padaniem Taganow cos mysle ze to podsycana panika. Sprzedaje Tagany od kwietnia i sporo. od tamtego czasu mialem 8 reklamacji nie uwazam ze to duzo. Wiekszosc z nich to usterki ktore powstaly w ciagu pierwszych 3 dni dzialania zasilki. Nie mialem uszkodzenia zasilacza ktore spowodowalo spalenie lub uszkodzenie plyty lub innych komponentow. W tym czasi mialem okolo 30-40 reklamacji chieftec co prawa sprzedaje ich sie duzo wiecej :). Co do Topowera od lipca sprzedanych naprade duzo zasilaczy byla 1 reklamacja. Poza tym wbrew temu co niektorzy pisza Topowery i Tagany naprawde roznia sie w srodku, podobny jest tylko uklad radiatorow i glowne elementy zasilacza. Wystarczy zobaczycz np. uklad APFC a od razu widac roznice. Co do Neoteca nie wypowiadam sie co do awaryjnosci bo nie sprzedaje jego. Zoabaczymy po 6 miesiacach jak sie bedzie sprawowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...