beti Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Jak skonfigurować router ? Mam XP i 2 komputery podpięte w sieć. Mam instrukcję i w/g niej ustawiłam wszystko. Ale neo nie chce działać. Gdzieś popełniłam błąd ale nie bardzo wiem gdzie? Moze ktoś już robił takie ustawienia i pomógł by mi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Przeczytaj instrukcje jeszcze raz. Poza tym nie wiadomo o co Ci chodzi, bo nie podalas zadnych informacji na temat tego, co dokladnie nie dziala. Po pierwsze trzeba skonfigurowac router a po drugie trzeba skonfigurowac interfejsy sieciowe na komputerach podpietych do niego (IP,DNS i default route). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beti Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 A więc nie wiem czy maja byc oba kompy podpiete do routera czy tylko jeden gdy konfiguruje router ? Mam podpiete oba. W/g instrukcji wszystko jej ok. Ale np. nie mam odpowiedzi z pingowania więc jest coś nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Sugeruje niesmialo, cobys poszukala koos znajomego, kto Ci pomoze przebrnac przez proces konfiguracji calosci. Dogadywanie sie przez forum jest co najmniej problematyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beti Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Spisze dokladnie ustawienia i napisze co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raizvitz Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 zwierz39@wp.pl skreny konfiguracja neostrada.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...