poca Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 "Bohaterem rozszerzenia jest ten sam Daniel Garner, z którym gracze spotkali się w podstawowym Painkillerze. Gość właśnie rozwalił Lucyfera i spalił pół piekła. Pusty tron oczywiście szybko się zapełnił. Wskoczył na niego Alastor, czyli niejaki Dokonujący Egzekucji. Daniel musi prysnąć z piekła niczym nietoperz z jaskini, a przy okazji zamienić paskudnika w krwistego klopsa" Tak wzglednie bedzie sie rozpoczynac fabula nowe painkillera, a raczej dodatku [szkoda] wiecej pod linkiem. http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra...80,-1&src=start Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Nie lubie takich gier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 czemu na tmy screenie ktos gra na cheatch :D cos mi sie nie wydaje zeby był to przebój, choc moze sie myle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Przynajmnie mapy beda znakomite ;] Trzeba byc optymista! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Na drugim screenie tez ktos gra na cheatch :D ... Hmm... mam Nadzieje ze bedzie troche szerszy arsenał, bo w 1 czesci byl bardzo ubogi... Widze ze cos nowego jest na 2 screenie ale zebvy sie nei okazało ze to jedyna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Stare, sprawdzone bronie powrócą, zostaną co najwyżej delikatnie zmodyfikowane. Pojawią się dwa nowe guny. Jednym z nich będzie SMG połączony z miotaczem płomieni. Drugim - nie wiadomo co. Autorzy gry twierdzą, że chcą zrobić broń równie efektowną co kołkownicarumun_666 co za znaczenie w tym temacie ma, że ktoś na screenach gra na kodach. Akurat to w nich jest najmniej istotne. Co do dodatku to czekam z niecierpliwością . Jedynka jest świetna. Bardzo relaksująca ( po 8-godzinnej pracy biurowej ) podobnie jak swego czasu Serious Samy . Co do grafiki to widać , że będzie na równie dobrym a nawet wyższym poziomie. Mam nadzieję , że muzyka też niewiele się zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Tez licze na ten add on do Painkillera. Jest to, jak do tej pory, jedyna gra Made in PL, ktora mi sie spodobala (choc nie jestem fanem tak prostych gier, jednak jak to radmax dobrze napisal- idealna do relaksu po ciezkim dniu w pracy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Też czekam. Piękna grafika, świetny dźwięk, no i niezła jatka - tego można oczekiwać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Nio gierka bardzo prosta ale bardzo wciagajaca i w ladnej oprawie audio-video ;) Ktos pomysli prosta = dla glupich... wcale nie ;) To fakt ze nie trzeba sie za duoz namyslec ale od tego jest szkola :lol: a gierka daje duza frajde :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Hmm w sumie Kołkownica jest tak efektowna jak zeszło roczny śnieg ;[ i 2 nowe guny to troche mało ... Jakies urozmaicenie by sie przydało... a zreszta i tak PAINKILLER rulz (o bron chodzi, nie gre 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Jak cos moze byc "efektowne jak zeszloroczny snieg"? O co, ci, chodzilo, rumunie_666? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Każdy lubi coś innego. Mi na przykład sprawia dużo przyjemności przybijanie gości do ścian kołkami i patrzenie jak ładnie sobie dyndają. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 ciekawe jak będzie wyglądać forma dystrybucji tego dodatku w polsce? no bo chyba dodatek nie będzie kosztował więcej niż pełna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 hmm... porąbały mi sie pojęcia, chciałem powiedziec ze kołkownica jest tak samo interesująca jak palenie tytoniu na czas... Ta bron jest najnormalniej nudna... ale moze cos byc z tej gry.... PAINKILLERA wspominam miło, ale fajnie by było jak by było tak z 4 nowe bronie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junkers Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Miejmy nadzieje że dodatek będzie przynajmniej w tej samej cenie co podstawowa ... :/ BTW kiedy premiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Mogloby byc tak, ze po wpisaniu cdkeya na stronie producenta z oryginalnej podstawki mozemy zassac add on. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Mogloby byc tak, ze po wpisaniu cdkeya na stronie producenta z oryginalnej podstawki mozemy zassac add on.mogłoby tak być. ale po co? w końcu to nasi programiści; niech wydadzą dodatek też za 20zł. nie jest to dla nich dużo, to wiadome, ale na pewno lepsze niż udostępnianie go polakom za darmo, bo i tak niektórzy sie za bardzo rozbestwili. mieliśmy pk za 20zł a dużo ludzi narzekało że mamy okrojoną wersje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 juz jest :D tylko teraz mam pytanko: wie ktos moze kiedy bedzie dostepne w pl? :/ heh, chcialbym zeby to znowu dodawali do jakiejs taniej gazetki 8) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 W styczniu/lutym :( ale za to będzie za 19,90 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 W styczniu/lutym :( ale za to będzie za 19,90 :D ...i bedzie to zupełnie samodzielna gra nie wymagająca "podstawy". :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 gra ma premiere 7 grudnia... przeciez na pk.pl było sciagajcie filmiki - widziałem wszytkie 3 :D najlepszy w wesołym miasteczku był 8) wypas bedzie i wogole czekam z niecierpliwoscią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 http://dobragra.redakcja.pl/painkillerbooh/index.asp bardzo fajnie ze bedzie w serii dobragra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 ja sie już nie moge doczekać. Jedynka była lux hehe pracuje w biurze 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 grałem troche w battle of hell i moge powiedzieć silnik został zomptymalizowany czyli lepsza i płyniejsza grafika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 No to przyjemnie. Czas w koncu mozg wylaczyc, a uruchomic palec wskazujacy ;]] unikalne powerupy i ekwipunek. Painkiller: Battle Out of Hell to kolejny shooter, do którego powinni zasiąść fani Quake'a ™, Unreal'a ™ i Counter Strike'a ™. Coo?????? Oni porownuja PK z CS?? No nie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 ja tam nie zauwazylem zeby to płynniej chodzilo, moze to wina tego ze wiecej opcji graficznych i wsio na fulla dalem. Jadka jest niezła, wieksza jak w podstawowej części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 W styczniu bede juz w kraju, to kupie ten dodatek za 20PLN- w sam raz na maly chill out po uczelni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Dzisiaj wielki dzień (dla mnie :wink: ), premiera wersji PL. Już się ubieram i lece pod pobliski kiosk... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 o tej porze masz kiosk jakis otwarty!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 o tej porze masz kiosk jakis otwarty!?Lece się ustawić w kolejke, bo o 6 jak przyjedzie poranna prasa to ludziska przy okazji mogą się połasić na giere i nie styknie dla mnie... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...