Szumi Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Jak ktos ma to niech szybko skrobnie mala recke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 ja wlasnie wrocilem ze sklepu , doslownie ostatnia gazetke kupilem , wieczorkiem bede mial czas to pewnie pogram ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 wlasnie wyszedlem z gry 8) powiem krotko: stary dobry PK :D na razie przeszedlem tylko pierwszy etap - sierociniec, takze za duzo sobie gry nie poogladalem, ale pierwsze wrazenie calkiem pozytywne. menu i wsio inne po staremu. jesli miales zainstalowanego wczesniejszego PK, to BoH bierze z niego karty tarrota, ktore odblokowales - fajnie, ale na poczatku gry nie masz $$$ i nie mozna sobie ich wlaczyc graficzne to gra jest imho 'dostosowana do obecnych gpu's' ;] - jak dalem wszystko na max mozliwe ustawienia to czulem opoznienia, ale dalo sie grac. potem poszperalem troche w zaawansowanych i gram z anizo i aa x2 i reszta na haj - cienie wylaczone. gra sie przyjemnie. co do samej rozgrywki, to nauczony PK1, odrazu dalem na 'koszmar' i mialem troszke zonka, bo w pierwszym levelu nie mozna sie dac zranic, a potworki sa 'wyjatkowo wscibskie i wredne' 8) sa podobno 2 nowe bronie: Peem i Bełtacz, ale jeszcze ich nie moglem przetestowac :/ wieczorkiem obadam MP - ciekawe jak bedzie wygladal CTF i LMS w wersji painkiller. tyle na razie. sumujac: gra za ktora warto dac 19.90 pln 8) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Uuuu, nareszcie :lol: Trzeba zrobić przerwę w główkowaniu w Rome Total War. A Pain' nadaje się w sam raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Cool mowie wam kul - własnie udało mi sie oderwac :D widziałem juz obie bronie - obie wymiatają :D sierociniec był zajebisty miasteczko tez było niezłe w mp grałem w ctf'a ale gosc ktory stawiał serwer miał słabe łącze i złe ustawienia serwera dał wiec były lagi ale oglnie to ctf przypomina mi ten z Unreala yeaaaahh cool dodatek rewelka to tak jak warcraft frozen throne tak samo kul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 panowie jestem pod koniec 3 misji mam problem z rozwaleniem rewolwerowcow w stronach kosmicznych pojawiajacych sie przez teleport albo spadaja z gory jak to rozegrac? jest jakis sposob czy standardowa sieczka az bydlo sie skonczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Troszkę sobie pograłem w BooH. Moje pierwsze wrażenia: Pierwszoligowa grafika, nieodbiegająca wcale od Doom3, HL2 czy FarCry plus zarąbisty efekt rozświetlonej mgiełki, dodającej trochę magiczno-nierealnego posmaku (qrcze ale to zabrzmiało, ale tak to wygląda :wink: Stary dobry gameplay plus dwie nowe giwery, posmakowałem ich nieco w multi. Poprawione multi*, ale czy z ver 1.35 jest różnica to niewiem bo zwątpiłem już na 1.15 :( szkoda tylko że narazie jest mało serwerów na ver. 1.5 ;( Poziom śrociniec jest faktycznie "wmordejeżysty" wygląd lepszy od wariatkowa, wyjątkowo klimatyczna muza a do tego dzieciaki, zakonnice i pinokie z piekła rodem :twisted: *W readme znalazłem całkiem przydatne komendy do tweakowania multi, które u mnie dały całkiem sporo i z pingiem nawet 200 dało się grać. Walnołem następujące ustawienia (mam łącze radiowe 128kbps z min pingami ok 60ms.) : setmaxfps 40 serwerframerate 15 enemyinterpolation 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 jak ktos ma ochote powalczyc na multi, pm me! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Dorwałem to cudo zaraz po pracy i od razu humor mi się poprawił !!! Początek w Sierocińcu świetny ale jak na razie najbardziej "rozwaliły" mnie pielęgniarki w Laboratorium. Trzeba przyznać , że mają to co trzeba !!! Muza oczywiście świetna i nareszcie filmy w dużo lepszej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 panowie jestem pod koniec 3 misji mam problem z rozwaleniem rewolwerowcow w stronach kosmicznych pojawiajacych sie przez teleport albo spadaja z gory jak to rozegrac? jest jakis sposob czy standardowa sieczka az bydlo sie skonczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 jak to rozegrac? jest jakis sposob czy standardowa sieczka az bydlo sie skonczy?Stanardowa sieczka sposobem na (prawie) wszystko !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 ok to ide siekac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 W podstawke gralem z wielkim zacieciem - byla swiatna. Niestety do netu potrzebowala patcha, kotry zajmowal gdzies 90. Czy ten dodatek zawiera juz ta poprawke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Ja mam pytanko... trzeba mieć PK1 ?? Z tego co tu czytam to chyba nie, ale wole sie przed kupnem upewnić. Gra juz poleciala z HDD, a plytki gdzies w czelusciach szfki (no. i miejsca pewnie na obie naraz tez bym nie znalazl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Ja mam pytanko... trzeba mieć PK1 ?? Z tego co tu czytam to chyba nie, ale wole sie przed kupnem upewnić. Gra juz poleciala z HDD, a plytki gdzies w czelusciach szfki (no. i miejsca pewnie na obie naraz tez bym nie znalazl) zeby grac w singla wystarczy to co kupisz w kiosku. jezeli bedziesz mial ochote posiekac na necie musisz wpierw zainstalowac podstawke a potem dodatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 zgadza sie grafa to absolutnie ligue 1 hehe właśnie kupiłem i instaluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 i czy mi sie wydaje czy engine jest bardziej zoptymalizowany ? :) moim zdaniem chodzi lepiej niz zwykły PK. chyba ze ktos nastawi sobie na maxa + efekty ktorych moja karta nie obsluzy :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Dobra to teraz coś z innej beczki ja nie grałem w podstawową wersjęmam już dodatek ale jutro ide sobie kupić podstawkę który patch najlpepiej do podstawki i się nie śmiać ale ta gra jakoś mi umknęła nie wiem jakim cudem :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Dobra to teraz coś z innej beczki ja nie grałem w podstawową wersjęmam już dodatek ale jutro ide sobie kupić podstawkę który patch najlpepiej do podstawki...Dodatek sam aktualizuje podstawkę do wersji 1.5 dodając kupę nowych efektów graficznych, poprawiając multi, zmieniając nieco działanie broni itp. i się nie śmiać ale ta gra jakoś mi umknęła nie wiem jakim cudem :roll: :lol: :lol: :lol: sorry ale niemogłem się powstrzymać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Ciekawe czy sa jakies nowe tryby do gry w sieci i czy kod jest bardziej zoptymalizowany? Gral juz ktos w dodatek PK po necie/laniei? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 jestem ponownie mile zaskoczony wysoka jakoscis dodatku do pain killer. Ta gra pokazuje ze polak tez potrafi i to na swiatowym poziomie. People can Fly jest the best i tylko aby wiecej bylo takich super grup w Polsce! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Czyli nic innego jak walic po ten wspanialy tytul i uhonorowac polskich tworcow 20 plnami (chyba tyle kosztuje, co ? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Z ulotki do gry wynika , że dodano "Capture the Flag" i "Last Man Standing". Po przejściu czterech etapów wydaje mi się , że poziom trudności/wytrzymałość przeciwników jest trochę wyższa niż w podstawce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RAZOR_ Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Mam problem jestem w Level 7 Colloseum. Wybiłem już wszystkich. Pokazał się już teleport ale nie można do niego wejść idąc dalej zamykają się drzwi i wchodzi się do pomieszczenia z posągiem i przejściem z którego wychodzą belki. Dalej w drugim pomieszczenia są dwa rowy prawdopodobniej trzeba je przeskoczyć. W jednym są kolce a w 2 ogień. Z 1 nim nie ma problemu a z drugim za nic w świecie nie da się przeskoczyć próbowałem do wszystkiego podchodzić strzelać ( przyzwyczajenie z Tomb Raidera :) ) ale nie pomogło. Pewnie rozwiązanie jest proste ale nie mam siły już do tej gierki może ktoś pomoże PLIS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Podobno można skakać na rakietach ( nie próbowałem jeszcze ) , może wybije Cię dalej i przeskoczysz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RAZOR_ Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Już próbowałem strzelałem wszędzie pod siebie i wogóle ale nic nie pomogło :(. Wygląda mi na to że nie da się tego przeskoczyć. Popróbuję może jest jakieś inne rozwiązanie ale jakie :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 moze sprobuj skoczyc na rakiecie. tak ja to sie robilo w q3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 powiem krotko, chlopcy z People Can Fly sami sie pobili...gra jeszcze lepsza niz orginal! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RAZOR_ Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Właśnie skończyłem PK. I muszę powiedzieć, że gierka stanowczo za krótka choć do w pewnym sensie dobrze ponieważ się człowiek nia nie znudzi. Lepsza od pierwszej części nie jest ale jest jego pełnym dopełnieniem. Końcówka nawet nawet, ale gierka za prosta. Jakby nie moment z tym przeskakiwaniem to gierke przeszedłbym w jeden wieczór. No i po końcowym filmiku z niecierepilością czekam na 3 część :). Ogólnie warta swojej ceny :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Juz PK zainstalowalem i pogralem pare minutek. Poziom Sierociniec calkiem fajny, nie wiem jak dalej jest w Welsolym Miasteczku, bo jestem na jego samym poczatku, jednakze gra powala. Jak wzmocnie sprzet nowa grafika, bedzie jeszcze przyjemniej, a tymczasem wracam do grania :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...