Lewus Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Moje pytanie odnosnie explorera - wydaje mi sie ze to jest jakis wirus, blad... kiedys mialem cos takiego ale nie pamietam o co chodzilo... a mianowicie jak uruchamiam kompa od razu po starcie uruchamiaja mi sie dwa okna z explorerem ale nie wiem dlaczego? Wiec dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewus Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Panowie jezeli mozecie prosze odpowiedzcie jak zrobic zeby to sie nie pojawialo chyba ze nie wiecie no to oki ale nie zostawiajcie mojego pytania bez zadnej odpowiedzi. przesaknowalem programami anty wirusowymi - nic, spybot S&D i tez nic lepiej . nie wiem jak sobie z tym poradizc...help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Sprawdz autostart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewus Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 w autostarcie mam tylko dwie ikony: offis i odnosnie polaczenia siecziowego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 start --> uruchom --> msconfig --> zakładka uruchamianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewus Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Dzikuje - udalo sie... tylko po ponownym uruchomieniu wyskoczyl napis ze uruchamianie jest w trybie diagnostyczny i zeby bylo w normalnym powinienem cos tam znmienic ale chyba po mozna pominac. internet explorer juz sie nie pojawia... dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Pomyśl jednak o wywaleniu IE. Osobiście wahałem sie bardzo długo, jednak teraz za nic nie wrócę do IE. POZDRO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Pomyśl jednak o wywaleniu IE. Osobiście wahałem sie bardzo długo, jednak teraz za nic nie wrócę do IE. POZDRO!A to swoja drogą ;) IE jest do [gluteus maximus] :P Opere lub FireFoxa zainstaluj 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...