Gosu Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Witam mam następujacy problem w win 98 nie dizała mi fast write ,w win xp działa,wielokrtone przeinstalowywyanie sterów od grafy jak i zmienianie ich wersji (obecnie catalysty 4.7) i przeinstalowywanie sterów od chipsetu,nie pomogło.Co moze być przyczyną? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 a FW daje Ci wieksza wydajnosc :?: bo u mnie nic nie daje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 zainstaluj catalyst 4.9, u mnie pomogło i teraz fast writes jest włączony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 zainstaluj catalyst 4.9, u mnie pomogło i teraz fast writes jest włączonyMoże podaj wyniki testów z włączonym i bez. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 na kartach ati fw niewiele daje. u mnie roznica 20 markow w 3dmark 03 na korzysc wlaczonego fw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 na kartach ati fw niewiele daje. u mnie roznica 20 markow w 3dmark 03 na korzysc wlaczonego fw. a umnie okolo 1200 3dsmarkow01 na kozysc wlaczonego FW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...