krs Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Jak przekierować sygnał LFO (subwoofer) w karcie soundblaster 5.1 life ? Chodzi mi o to ,że jak karta pracuje w systemie stereo (2 głoś) to subwoofer nie gra ,a w systemie 5.1 działa bez problemu (używam opcji redirect) . Wina sterowników :?: krskrs@wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Na tej karcie już tak chyba jest. Rozwiązanie to 5.1 na stałe lub góśniki Creativa (to nie wiem czy pomoże ale powinno) lub jakieś nieoficjalne stery :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jak przekierować sygnał LFO (subwoofer) w karcie soundblaster 5.1 life ? Chodzi mi o to ,że jak karta pracuje w systemie stereo (2 głoś) to subwoofer nie gra ,a w systemie 5.1 działa bez problemu (używam opcji redirect) . Wina sterowników :?: krskrs@wp.pl Na starych sterach do tej karty było tak że przy 2 głośnikach sub grał. Niestety by zmusić ludzi do kupowania głośników 5.1 przerobili stery i już nie gra :(. Jest alternatywa zainstalować alternatywne stery gdzie wszystkie głośniki zagrają tak jak chcesz - są to stery kX. Niestety coś za coś nie działa jak narazie na nich EAX 1,2,3 Tu masz linka - jeśli nie przeszkadza ci brak EAX to http://kxproject.spb.ru/ strona po angielsku a stery są nawet po polsku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...