Pageup Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 hej mam problem: zepsóła mi się karta saphire ati radeon 9000pro. chcieli mi dać 9200 ale nie przyjołem bo wiem ze jest gorsza. Mam więc pytanie czy radeon 9550se będzie lepszy lub przynajmniej tak samo dobry jak ten 9000 pro?? Bo raczej na 9550 nie mam co liczyć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 powinna tak samo chodzic tak mi sie wydaje ;) przeciez to nastepca R9500 :) :) :) :) (i tak jest gorsza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 to se to chyba 64 bit więc nawet nie myśl o tym niech ci dają 9550 pewnie jak swoją kupowałeś to tyle kosztowała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 365zł wiec nawet 30zł więcej niz 9550 normalna :) a jak się nie zgodzą to będę ządał w taki razie zwrotu siana i jeszcze wyjde na tym 30zł do przodu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...