Wan5000 Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Witam. Problem jak w temacie. Chciałem sobie zainstalować Auroksa (na jednym dysku z Windows), a ten mi mówi, że tablica partycji jest do wymiany, chce kasować cały dysk i zakładać nowe partycje. 8O Najdziwniejsze, że Windows (2003Server) działa bez problemu i widzi prawidłowo wszystkie partycje. :? Zauważyłem, że jak odpalę DOSa z dyskietki, to też nie widzi jednej z partycji. Powstaje pytanie: co zrobić, żeby FAT był widziany normalnie przez wszystkie systemy? Nie chciabym czegoś zepsuć, póki co, mam normalnie działający system. Pomóżcie, co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 A sprobuj jakies inne cos (inna dystrybucja, moze jakis Knoppix) i zobacz, czy to samo powiedza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Witam. Problem jak w temacie. Chciałem sobie zainstalować Auroksa (na jednym dysku z Windows), a ten mi mówi, że tablica partycji jest do wymiany, chce kasować cały dysk i zakładać nowe partycje. 8O Najdziwniejsze, że Windows (2003Server) działa bez problemu i widzi prawidłowo wszystkie partycje. :? Zauważyłem, że jak odpalę DOSa z dyskietki, to też nie widzi jednej z partycji. Powstaje pytanie: co zrobić, żeby FAT był widziany normalnie przez wszystkie systemy? Nie chciabym czegoś zepsuć, póki co, mam normalnie działający system. Pomóżcie, co?najprawdopodobniej masz źle podpiety hdd, tzn jest master a jest wpiety na drugiej wtyczce tasmy, sprawdz, jestem prawie przekonany ze to jest to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...