Skocz do zawartości
mistrz00

GF FX 5200 - Dlaczego tak nisko?

Rekomendowane odpowiedzi

witam

ja mam płytke KT 600 delta SR msi (czyli bardzo okrojona wersja kt600)

athlon2500@2,04ghz ,512mb333mhzelixiry,chiftec360 mam GF 4 mx 440 SE moje wyniki to 3500 w 3 dmarku 2001 64 bit !

więc te twoje wyniki są jak najbardziej w porządku mysle.

a tak przy okazji też mysle ze mam słabą płyte to jest bardziej kt400

a co ciekawe moja płyta nie akceptuje pamięci taktowanych 400mhz z prosem FSB 200 juz sie cos jej nie podoba poprostu beznadzieja

tak przy okazji zauwazyłem że masz kt400 powiedz też u ciebie niezabardzo z tym podkręcaniem? :roll:

żałuje że kupiłem ta płytke no i pamięci też żałuje "mądry polak po szkodzie "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha mozesz się pobawic w podkręcanie tylko z tego co ja czytałem na forum z 64 bitami to nic specjalnego nie będzie ja też chciałem podkrecać swojego gf4mx ale odradzili mi ludzie zresztą nie chce sie baiwć w podkrecanei taka badziewną karta

polecam radeona9550,9600pro którąś z tych zamierzam sobie sprawić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

ja mam płytke KT 600 delta SR msi (czyli bardzo okrojona wersja kt600)

athlon2500@2,04ghz ,512mb333mhzelixiry,chiftec360 mam GF 4 mx 440 SE moje wyniki to 3500 w 3 dmarku 2001 64 bit !

więc te twoje wyniki są jak najbardziej w porządku mysle.

a tak przy okazji też mysle ze mam słabą płyte to jest bardziej kt400

a co ciekawe moja płyta nie akceptuje pamięci taktowanych 400mhz z prosem FSB 200 juz sie cos jej nie podoba poprostu beznadzieja

...

żałuje że kupiłem ta płytke no i pamięci też żałuje "mądry polak po szkodzie "

To, że nie chce Ci komp chodzić przy FSB 200 i na pamięciach 400 to wina ramu, po prostu Elixir to badziewie. Ja żałuję, że nie kupiłem zamiast tego FX'a jakiegoś Radka :( O mobo już nie mówię, bo dawno ją kupowałem i nie było lepszego wyboru w tej cenie aczkolwiek myślę, że właśnie płyta muli mi tą kartę. Przy OC 270/400@325/500 wynik skacze do 7898 pkt z 6500.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ta moja płyta główna to tez nie jest za dobra  

a ten ram to mi sprzedawca wcisnął to miał byc KINGSTON a wcisnął mi jakieś tam elixiry (wtedy nie mialem wystarczajacej wiedzy )

Przecież nie piszę, że masz super-hiper-mega płytę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi