H.A.W.K. Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Witam, chcialem sobie minimalnym kosztem zmienic sobie sprzecik, interesuje mnie wiec zakup nowej plytki, procesora i ramu. O ile z 2 ostatnimi wiem co zrobic (najtanszy mozliwy sempron i najprawdopodobniej goodram) to co do plytki mam spore watpliwosci. Zastanawialem sie nad czyms moze z oferty asrocka.. To co dla mnie wazne - wydajnosc pamiec/procesor/karta graf. Dysk twardy mam jeden wiec raczej nie zalezy mi na SATA jakos specjalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4153...85f534953373436 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Nic dodać, nic ująć. Tanie, stabilne i nawet można na tym coś podkręcić. Może jeszcze Asrock K7v88 który jest nieco droższy, za to na kt880. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H.A.W.K. Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 co do ASRocka K7S8X to odpada bo potrzebuje SATA (dostaje nowy dysk za free). Za to K7v88 wyglada bardzo zachecajaco, tylko sie zastanawiam czemu jej nie ma np w komputroniku? I ogolnie cos chyba nie za duzo firm ja sprzedaje.. Sirius.pl: Czas realizacji zamówienia tego produktu to ok 90 dni. GRRR.... Na tweaku jest po 203, to chyba dobra cena? I jeszcze kolejne pytanko, jaki wiatraczek do semprona 2200? Nie zalezy mi na tym zeby krecic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 www.pcprojekt.pl mają tą płytke za 190 zeta !!! no i wysyłają ją :) a cooler to http://allegro.pl/show_item.php?item=32862363 ma autoregulacje obrotów i przy sempronie 2200+ bez oc miałem 1400 rpm i 44 w stresie , przy czym cooler był niesłyszalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H.A.W.K. Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 hah, dziekuje slicznie :) btw, widze ze jestes z krakowa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...